Пеевски звъни в bTV и Нова: Не се крия от съда

OFFNews 12 август 2014 в 23:20 7832 2

Делян Пеевски. Снимка: Сергей Антонов

Бях изумен като видях твърденията, че се крия от съда. Определението ми е връчено още миналата седмица. Днес получих и преписи от обжалването на лицата по делото. Получил съм всичко, не съм се укривал от никого. Не мога да разбера защо се правят такива инсинуации.

Това заяви пред Нова телевизия бившият депутат от ДПС Делян Пеевски.

„Когато е съобщено на адреса, на същия ден съм получавал нещата и на двата пъти – и миналата седмица, и днес. Може да направите справка в съда, че всичко е получено”, категоричен бе Пеевски тази вечер пред Нова телевизия.

Ще се запозная внимателно с нещата, отменено е, удовлетворена е моята жалба. Не смятах, че постановлението на прокуратурата е правилно и затова съм го обжалвал. Вече съм обжалвал едно решение, което не съм приемал, оттук насетне съдът преценява. Аз съм изразил мотивите си в жалбата. Не искам да има такива инсинуации, винаги съм бил на разположение на прокуратурата и съм получавал всичко, което е трябвало. Друго няма да коментирам, завърши той.

Тази вечер Пеевски се е обадил и в bTV, за да заяви, че още миналата седмица е получил определението на Софийски градски съд, с което беше прекратено разследването за опита за неговото убийство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews