Стефан Марков се отказа от номинацията за лидер на ДБГ

OFFNews 26 септември 2017 в 09:15 4903 0

Стефан Марков се отказа от номинацията за лидер на ДБГ

Общинският съветник от Реформаторския блок Стефан Марков официално подаде отвод от получената номинация за нов лидер на „Движение България на гражданите” (ДБГ). Това обяви Марков на официалната си страница във Фейсбук.

Като мотив той е изтъкнал ангажираността му с проблемите на столицата. 

На 1 октомври Движение "България на гражданите" ще проведе конгрес

„Във връзка с конгреса на ДБГ предстоящия уикенд, искам са споделя, че днес подадох официално отвод от получената номинация. Благодаря на тези, които ме послушаха и не ме номинираха, благодаря и на онези, които не ме послушаха, не ме и питаха и ме номинираха. За мен това е оценка за всеотдайната ми работа на публичната длъжност, която заемам, както и за дейностите, за които съм отговарял в организацията ни.

Благодаря за номинацията! Уверено заявявам, че не ме е страх да нося отговорност, но на този етап от живота си смятам, че е по-полезно да се концентрирам върху общинската работа, за която бях избран с преференция преди две години. Работа, която е 24/7, защото проблемите на гражданите и гостите на София са 24/7. Надявам се с усилията си да успявам да правя онези малки промени и подобрения, от които имаме нужда в ежедневието си. Желая успех на останалите кандидати!”, написа Марков в социалната мрежа.

Стефан Марков бе един от деветте кандидати за наследник на партията на Меглена Кунева. Изборът на нов лидер на ДБГ ще се стане по време на Четвъртото национално събрание на партията, което ще се проведе на 30 септември в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови