Станишев: В СУ се прави окупация срещу знанието с нелепи искания

Елица Мартинова Последна промяна на 25 януари 2014 в 12:36 9124 31

Сергей Станишев
Сергей Станишев

"Окупация срещу знанието" - така лидерът на БСП Сергей Станишев определи втората окупация, която започна снощи в Ректората на Софийския университет.

Според Станишев става въпрос за 20-ина студенти, които съвсем не изразяват позицията на мнозинството от учащите. Той определи част от исканията на окупаторите като "нелепи".

Макар че две от четирите искания на студентите са за оставка на кабинета и разпускане на Народното събрание, според Сергей Станишев посланията на студентите не са отправени към правителството, нито към парламента.

АБВ

Председателят на БСП повтори тезата, че проектът АБВ на Георги Първанов обслужва директно ГЕРБ. Той призова социалистите, които застават зад инициативата, да размислят, защото в противен случай ще бъдат изключени от централата.

"Важна е моралната оценка от страна на членовете на БСП. Те не разбират това действие, смятат го за насочено срещу партията и то реално е такова. И помагащо на нашия основен политически опонент в една кампания, която е важна и за Европа, за промяна в посоката на нейното развитие, и за България", каза Сергей Станишев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.01 2014 в 13:06

РЕСПЕКТ, Ivan Petrov(Vankata_820)
съгласен съм 100%!


26.01 2014 в 02:40

Подкрепям Ви, Горди Българи!!!Усмивка
За силна и свята България!!!

Това е и най-правилното решение и ще обясня защо:

Никой репортер или платен протестър, не спомена, че лично от МВР има сформиран специален екип от цивилно облечени полицаи, които са подбрани от спортните клубове на МВР и участват активно в протестите под прикритие?!Усмивка
Никой не спомена, че тези които са се оформили, като агитки, групички или просто сформирования, които са с постоянно присъствие на протестите, моментални сигнализират за всякакви независими субекти със собствени идеи и крайни цели, особено ако са неподвластни на платените протестърски креатури?!Усмивка
Никой не спомена как биват неутрализирани тези свободни души, от самите платени протестъри, както и от органите на реда под прикритие, никой не каза защо редоно бива пребит или само сплашен някой повторил и потретил протестите, който става естествен притегателен център на други независими души, подобни на него?!Усмивка
Никой не иска да каже, че в България, освен че има фасадна демокрация, има и кланова диктатура, никой не казва, че и ГЕРБ и РФБ, и БСП, и АТАКА, и ДСП, искат изборите, тогава, когато те решат, както си ги предизвика Боцко Ритнитопков, след като гласува всички необходими му, преди това закони и едва тогава сдаде властта?!Усмивка
Никой не смята, че няма как да публикуваш всичко през профила си във Фейсбук и след това да не бъдеш пребит, я от някой случаен добре преоблечен лумпен(фуражка/футболен фен) или само да бъдеш извикан в някое РПУ за доизясняване на мотивацията?!Усмивка
Ще се радвам, така да се забъркате, Драги ми комунисти, че и Господ да не може да Ви спаси, а до тогава се надявам на мирно разрешаване на протестите и с Ваша помощ, ако обаче искате прошка!!!Усмивка
Единствено окупацията е мирното решение, в което парамилиционерските сформирования и нискочелите мутри или крайните футболни фенове, нямат никакъв шанс!!!

Ако Украйна се разпадне, Русия ще има личен интерес да предизвика война на Балканите и по-специално в България, сещате се как, нали и да не повярвате, че някой ще има против това, дори и вътрешнополитически, пък и особено, ако е и от крадливия елит на БКП!!!Усмивка

25.01 2014 в 22:56

като видя коментар на спирит, простака, балкански, блага и други сополи, просто не ги чета, направо им бия по един минус.

25.01 2014 в 21:15

ДРУГАРИ, МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ!!!!
Какво става, накъде отиваме ДРУГАРИ???

Председателя на БСП, другарят Станишев, Сергей
ПРОДАВА ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА НА АХМЕД ДОГАН.

Аз съм трето поколение комунист, закърмен от малък с лявата идея
и никога не съм бил ПО ОБЪРКАН ОТ СЕГАШНИЯ МОМЕНТ.

ДРУГАРИ, КАК ДА СПАСИМ ПАРТИЯТА???

Ако някой има отговор, моля да ми подскаже,
ще му бъда много задължен!!!

(Благодаря на другарката Цола Драгойчева
за мъдрия съвет.)

25.01 2014 в 20:40

@Ванко1

В "Параграф 22" Йосариан казва на едно място: (цитирам по смисъл) "За да се оправят нещата, трябва първо да се прецакат съвсем."

Моят съвет е: не гласувайте на следващите избори нито за БСП, нито за АБВ.

Така партията ви ще преболедува, но ще оздравее.

Дадете ли ѝ гласове обаче, чака ви дълга и тежка агония...

25.01 2014 в 20:31

Станишев, опомнете се!

Или искате да ви спретнем една Украйна?

25.01 2014 в 18:01

Сегашните в СУ се опитват да ви сложат думи в устата. В сегашната ситуация думите за БСП/ДПС са кът. Те горките нямат какво да кажат!
Те просто нямат какво да кажат на народонаселението.

25.01 2014 в 16:21

Няма нищо нелепо в това да подкрепяш канибалите терористи в Сирия , докато ти текът сополите !

25.01 2014 в 15:46

Именно. Атака -- злото куче на Доган. Докато Местан е синтактическият пудел.

25.01 2014 в 15:34

Г-не Балкански, не е ли време в Юруш да помислите за изпращане на студентите направо в концлагери? Имате си шпицкоманди които не само да ги проверяват по улиците, ами направо да ги арестуват. А Чуколина може като един съвременен Шако Циганина да ги трепе с тоягата и после... в чувала и на прасетата. Колко му е?
Нали в това превърнахте Атака? Да подсигурявате на турците и комунягите властта и рахата, а раята да пълзи с пречупен гръбнак пред новия башибозук.