Quantcast

Според Миков промяната в отношенията между Русия и Турция е шанс за България

OFFNews Последна промяна на 06 януари 2016 в 09:01 2395 3

Според Миков промяната в отношенията между Русия и Турция е шанс за България

Промяната в отношенията между Русия и Турция дава нови шансове за България. Москва има нужда от спокойно трасе за пренос на газ и то може да минава през нашата страна.

Това каза в интервю за Нова тв лидерът на БСП Михаил Миков.

Той е категоричен, че страната ни трябва да направи стъпки в развитието на ядрената си енергетика и мерки в тази посока трябва да се вземат в следващите 10 години.

„Важно е да запазим присъствието си в тази сфера”, каза Миков.

Според него нужда от корекция имат много от взетите от властта решения през изминалата година.

Сред основните проблеми, които остават нерешени, са ниската раждаемост, ограничаването на свободата на словото и недостатъчните промени в изборното законодателство, смята социалистът.

„Ние от опозицията, а дочух, че и управляващите работим по въпроса за нови изменения в Изборния кодекс”, разкри още Миков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.01 2016 в 09:33

Браво другарю Миков. Само с месец закъснение и вашата печка проработи. Слава богу пожарникаря е малко по схватлив и от ишарети за газови хъбове и любимите кучета на президенти на други държави рабрахме накъде духа вятъра. Дори някакъв случаен чичко в Москва казал вчера не пресконференция, че ЮП всъшност не е спирал, просто чакали скретарката на кмета в село Малко Уйно да заведе разрешителното по законния ред и да го връчи на секретарката на ЮП, ама нали се забавило малко в Еконта.......

Всъшност ясно е, че г-н Миков усеща голямата баница и гледа да се дореди до масата преди да са разграбили всички парчета ама комай ГЕРБерите са го преварили тоя път и нема Хасан пардон Мишо да яде баница...

06.01 2016 в 09:29

.

По-добре Мишо Мастиката, щот' е мъж, а не хермафродита Рада Дълбоката с неговата мултикултура и мултисексуалност.

.

06.01 2016 в 09:25

Добрутро, другарю Миков.