Quantcast

Миков нападна Местан заради бягството в турското посолство

OFFNews Последна промяна на 05 януари 2016 в 15:51 3579 10

"Не си спомням политик от БСП да се е крил в посолство, включително в началото на прехода, когато крещяха „БСП в Сибир“. Това е въпрос на морал и почтеност".

Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков по повод разцеплението в ДПС и напускането на Лютви Местан.

Той подчерта, че не иска да се меси във вътрешнопартийните дела на друга партия.

„Както не съм чул някакъв коментар от страна на ДПС сега и по-отдавна, смятам, че ще е нарушаване на нормални и добрия тон да коментираме вътрешнопартийните процеси в ДПС. Друг е въпросът да коментираме случващото се в контекста на националната сигурност, в контекста на поведение на съседна Турция, което надхвърля нормалните приятелски и добросъседски отношения", каза той, цитиран от "Фокус".

Той каза още, че намира за добър анализа, които Ахмед Доган направи по време на новогодишното събиране на ДПС.

Миков заяви, че вижда ДПС като зряла политическа сила. Според него партията ще намери "пътя, по който да бъде ангажирана в демократичното представителство на България“. Той добави, че ще следи с интерес по-ясното изчистване на ДПС като опозиционна политическа сила, която представлява интересите на своите избиратели.

Лидерът на БСП добави, че тепърва ще стане ясно какво ще е позиционирането в парламента на депутатите, които бяха изключени и които напуснаха ДПС.

„Смятам, че по-големият въпрос е къде стои България днес – малко в сянката на един свой много мощен съсед с политическа и национална доктрина, която се разминава с евроатлантически ценности“, каза още Миков. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.01 2016 в 22:22

Мишо е редовен в руското посолство, щото с тоя пиандурник Исаков "имат общи теми". Исаков има подобни общи теми и с други политици, че и с откровено съмнителни "бизнесмени". Как може тоя алкаш да е посланик тук когато наоколу ври и кипи...

Добре поне, че са младите съветници. Те поне се държат на някакво ниво засега.

Мишо вместо да скача с пиянски проблясъци по адрес на Лютфи Насран, да вземе да се скрие, щото помним онова мръсно херсонско еврейче предшественикът му с кого се целуваше.

05.01 2016 в 22:08

Закуех се!

05.01 2016 в 21:21

Аха. Понеже се занимава с държавна измяна.
Значи той има право да се пази, а държавата - няма.
Чесъне, изплувай от ракията, дошло ти е много. Върни се в салатата.

05.01 2016 в 20:59

Атанас, кое точно било държавна измяна? Че някой решил да пази живота си защото е под заплаха от страна на държавата?

05.01 2016 в 18:29

Наско, тук държава няма отдавна. Има територия на която местните мутрооплитици и няколко световни сили, както и една регионална държава, заблудила се, че е някакъв световен играч се вихрят.

Тази териотиря представлява точно това - No man's land is land that is unoccupied or is under dispute between parties who leave it unoccupied due to fear or uncertainty. The term was originally used to define a contested territory or a dumping ground for refuse between fiefdoms. In modern times, it is commonly associated with the First World War to describe the area of land between two enemy trench systems, which neither side wished to cross or seize due to fear of being attacked by the enemy in the process.

Явно турчолята решиха на навлязат в ничията земя и отнесоха обстрел.

05.01 2016 в 18:13

Знаете ли, майната му на тоя лидер на БСП. майната му и на това, че сме разграден двор и чужди служби шетат свободно. Проблема е друг. ЗАЩО ВЛАСТТА мълчи и особено, прокуратура за това което е направил Местан. БЪЛГАРСКИ политик, който има охрана от НСО, да вземе семейството си, и странно какви документи, да отиде в ЧУЖДО посолство, да не разчита на органите които го пазят и да се скрие в това посолство, което е ДЪРЖАВА, по международното правило, за да опази живота си и този на семейството му. Извинете ме, но това не е само ,,политически гаф" Това е МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ и подобни постъпки се водят ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. И такива лица, им се сваля имунитета, подвеждат се под съдебна отговорност и се вкарват в затвор. За един луд, дето шета из клекшопове и дето прави ,,панаир" около нАТФИЗ, цялата държава и съд се дигна, понеже направо ,,погази Конституцията", а тази постъпка- NO COMENT. Ни самосезиране на прокуратура, ни реакция от премиер, външен министър и вътрешен, нииищоооо. И ако на това викате политици, управляващи и държава, аз по добре в ЗАИР да ида. Че там може да е по-голяма държавността отколкото тука

05.01 2016 в 17:23

Той (Миков де) ще бяга в руското.

05.01 2016 в 16:22

Албански реотан или друга е причината за бързата реакция на Миков?
Всъщност по-добре е в тази откровено милиционерска сага, да не се взима отношение!

05.01 2016 в 16:17

На това "пиуе със зеуе", ако му се наложи да бяга, сигурно ще е в едно друго посолство, братско, така да се каже.

05.01 2016 в 16:05

Днес е едва 5ти. Тоя много рано е изпълзял от под масата. Нищо, де. Наздраве Мишо и ти пожелавам Чивъс Ригълът да не свършва, другото го зарежи.