Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Сидеров: Не Русия, а НАТО е агресорът

ОFFNews 05 февруари 2015 в 19:34 7307 39

Волен Сидеров.

Снимка Вестник "Атака"

Волен Сидеров.

"НАТО е агресор, не Русия. Тече подготовка за война, тук се готви да се разположи не само команден център на НАТО, но и танкове", заяви Волен Сидеров пред БНТ.

Според него България няма действаща авиация и има няколко стари руски танкове, които по принцип са по-добри от американските, но не сме ги поддържали и не могат да се движат.

"Ген. Борисов каза, че няма да има танкове в България, но ген. Бен Ходжис, който командва сухопътните войски на НАТО в Европа, каза, че ще има", изтъкна лидерът на "Атака".

Той добави, че откакто сме се присъединили към НАТО преди 10 години, армията ни малко по малко се е разпадала и в момента нямаме такава, а сега алиансът ще ни ползва за плацдарм на войските си срещу Москва.

Сидеров припомни, че Крим е бил руски през последните няколкостотин години, а Украйна го е придобила неправилно, което прави твърденията за анексация невалидни.

Той също така призова Обама да прочете историята от времето на Наполеон насам, за да разбере какво се случва с всеки, който напада Русия.

Според лидера на "Атака" коалиционното ни правителство е толкова "дащно", че ще се съгласи на всичко, което поискат от НАТО, а ако зависеше от военния ни министър, той би обявил война на Русия още утре.

Това обаче не е правилно, защото българският и руският народи са близки и ние трябва да откажем по всякакъв начин да действаме против тях, както е направила Гърция, като е отхвърлила колониализма и диктата на Брюксел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews