Сидеров към журналисти: Хиени, продажници, измекяри (видео)

OFFNews 07 януари 2014 в 13:07 13591 26

Волен Сидеров

"Хиени, продажници, лешояди, измекяри. Проклети да сте". С тези думи лидерът на "Атака" Волен Сидеров се обърна към журналистите, дошли да отразят митинга на "Атака" пред Областната управа във Варна.

Той обяви, че снощният инцидент на летище Варна бил инсцениран, за да бъде провален протестът на "Атака" във Варна.

Преди това в сутрешния блок на Нова телевизия Николай Александров от "Атака" обяви, че скандалите около Сидеров били предизвикани от енергийната мафия, чиито интереси националистите са засегнали.

Националистът се оплака още, че всички прокурори давали днес пресконференция срещу него.

Волен Сидеров отново влезе в новините със скандал и агресивно поведение, този път на летище Варна - скарал се с жена в самолета, а по-късно той и придружаващите го Атакисти нападнали мъж и полицай, който е леко ранен.

По-късно днес стана ясно, че жената с която лидерът на националистите се е карал е културното аташе на посолството на Франция Стефани дю Мартие.

По нареждане на главния прокурор Сотир Цацаров прокуратурата образува досъдебно производство за две престъпления – хулиганство и за причиняване на лека телесна повреда на длъжностно лице.

На този етап е образувано производство срещу неизвестен извършител.

Преди половин година Цацаров предупреди Сидеров, че може да го задържи за хулиганство независимо от депутатския му имунитет. Най-вероятно до края на деня прокуратурата ще поиска имунитета на лидера на "Атака".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!