Сидеров към Цачева: Извършете богоугодно дело, съкратете ваканцията

Нели Чолашка Последна промяна на 08 април 2015 в 10:13 2134 2

Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова председателката на Народното събрание Цецка Цачева да извърши "едно богоугодно дело в Страстната седмица", като намали ваканцията на депутатите.

Сидеров поиска да бъде отменена точка от дневния ред на депутатите, с която ще се ратифицира споразумението за разполагане на база на НАТО, с внесеното от него предложение за съкращаване на почивките на депутатите.

Сидеров всъщност копира предложението на независимия депутат Велизар Енчев, който миналата седмица предложи съкращаване на ваканциите на депутатите, когато се гласува традиционната 10-дневна почивка на депутатите за Великден.

Енчев внесе вчера проект на промени в правилника за работа на Народното събрание, които предвиждат депутатите да почиват колкото почиват всички работещи българи.

Лидерът на националистите е внесъл днес същото предложение. 

Цачева обаче му напомни, че предложенията за промени в правилника трябва първо да минат през парламентарната правна комисия и тогава могат да влязат в пленарната зала.

Предложението на Сидеров да отпадне ратификацията на споразумението за база на НАТО беше отхвърлено от мнозинството.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.04 2015 в 15:57

на никой не му пука за шибаната ваканция, вършете си работата като хората и ако искате и половин година ваканция си вземайте, само да работите както трябва

08.04 2015 в 13:10

Абе тоя няма ли да миряса най-после...