Сидеров: Стоварват тежка военна техника на гара Зимница

OFFNews Последна промяна на 30 март 2015 в 14:51 8890 41

Снимка Телевизия "Алфа"

На гара Зимница, община Стралджа, се разтоварва американска бойна техника – десетки танкове, машини за медицинско обслужване, гориво-превозващи цистерни, водоноски и др.

Това съобщи лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването си по телевизия "Алфа". Той показа и кадри.

По думите на Сидеров тази техника няма да се ползва за съвместните учения, както се твърди, и български военен няма да бъде допуснат до нея. "Тя е стоварена с някаква цел. България да е фронтова линия", категоричен е Сидеров.

Той напомни, че атакистите започват национална подписка за иницииране на референдум с въпроса: "Желаете ли да бъде прекратено членството на Република България в организацията на Северноатлантическия договор – НАТО?"

"Това е много важна подписка. С нея ние ще направим исторически поврат. Ще покажем, че България не иска да бъде въвлечена в мръсните игри на САЩ, във война, в която и ние ще бъдем жертва. Защото няма война, в която жертвите да са само от едната страна. Както и да им се иска на Щатите с чужди ръце да вадят кестените от огъня, то тези ръце в случая сме ние българите. Стоварват тежката американска техника в България. Подготвя се война. В нея ние вече сме мишена. Когато разположат тук и ракети на НАТО и те се насочат към Крим и към Руската федерация ще има ответен удар", коментира още Сидеров.

Сидеров призова да се мобилизират всички български патриоти, без значение на коя партия симпатизират, за да се обърне пагубния курс и грешната посока, в която ни водят управниците.

На 25 март от Министерството на отбраната обявиха, че започва период на засилени учения за Българската армия. Той ще продължи до края на месец ноември. 

В ученията ще участва различна военна техника както от българска страна, така и от партньорска. Транспортирането на оборудването и състава на частите, които ще участват в подготовката, започва още през следващите дни. Целта на всички учения, които са предварително планирани, е да се поддържа Българската армия в добра бойна готовност. Друга цел е и постигането на по-висока съвместимост със съюзниците от НАТО и партньорите. За всички учения е направена предварителна координация и са изпратени уведомления до съседните страни, каквато е международната практика.

В рамките на този тренировъчен период трите вида въоръжени сили - сухопътни, военновъздушни и военноморски - ще участват в около 70 учения. Всички те са традиционни, като някои от тях се провеждат за 10-а година поред. В тях ще участват както съюзници от НАТО, така и армии на страните партньори на Алианса. Българските въоръжени сили ще бъдат част от над 20 учения в други страни – Гърция, Румъния, Албания, Полша, Германия и други.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.04 2015 в 21:01

Сидер ага стяга електората за предстоящите избори.

09.04 2015 в 10:13

"Ще покажем, че България не иска да бъде въвлечена в мръсните игри на САЩ, във война, в която и ние ще бъдем жертва. Защото няма война, в която жертвите да са само от едната страна."
Това е мноооого мъдро изречение, но има достатъчно глупаци, които не го разбират! Да сме в НАТО е пълна глупост! Ама ние сме си глупави, така че....

08.04 2015 в 18:16

Сидеров: Стоварват тежка военна техника на гара Зимница....... а също и завод за кока кола и закусвални мак доналдс . на бой другари срещу навлизащия капитализъм , само ссср и кпсс !!! смях гъзоврътко сидерчооооо , смях ! а и ше ставаш още по смешен с тая война , дето се води само в главата ти !

06.04 2015 в 00:51

Do Viktor i testa za rusofilstvoo trqbva celuvate krakata na rusnacite inache sega nqmashe dasi viktor a shteshe da si ''AHMET''

31.03 2015 в 15:49

Минусчета? Кофти ли е да няма кво да кажеш? Хаха.

31.03 2015 в 14:19

Тия що така тайно се промъкват? Нали бяха тръгнали на парад из Източна Европа? Доказателство, че това не е част от парада, а нещо съвсем различно. Сидеров да не се окаже прав накрая?

31.03 2015 в 12:51

71 години от най-кървавата англо-американска бомбардировка над София

На 30 март, 1944 година 450 британски и американски бомбардировачи извършват една напълно безсмислена, но кървава и жестока бомбардировка над София, в която пускат бомбите си хаотично над българската столица, избивайки хиляди цивилни столичани

Англо-американските бомбардировки над София избиват хиляди жители, като тяхната цел не е унищожаването на военни обекти, а деморализиране и наказване на българските граждани за недолновидното и взето под натиска на Хитлер решение на българския монарх да обяви „символична война“ на САЩ и Обединеното кралство.При всяка Съюзническа бомбардировка шепа български летци се изправят срещу стотици изтребители и бомбардировачи на САЩ и Великобритания. Тяхната война не е „символична“, макар че в тарана на младия Димитър Списаревски има нещо символично: саможертвата и отдадеността му, грижата за онези българи – деца, жени, мъже и възрастни, които гинат от британските и американски бомби.

През 1944 година американския президент вече няколко пъти е изразил мнението пред Уинстън Чърчил, че бомбардирането на България е безмислен акт. Той изразява това мнение не толкова заради безмисленото избиване на цивилни и невинни български граждани, а защото това струва пари. Чърчил обаче упорито е искал да „накаже“ България за обявената война от Царство България, която Хитлер извива ръцете на българския цар – Борис III да обяви. Настоящите ни съюзници в НАТО и евроатлантическата диаспора решават да продължат зверските бомбардировки. Веднъж Чърчил отговорил на Рузвелт, че „трябва да продължим да им даваме лекарството“ – визирайки бомбардирането на София и нейните жители.

Друг път, в абсолютно умопомрачение, вероятно заради страстта му да употребява алкохол от сутрин и заради нескритата му българофобия заявява още по-циничното:

„За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи.“

Но това е нищо сравнение с изблиците му на Парижката мирна конференция, когато процежда през зъби, че

„Държава на име България не трябва да съществува.“

И така стигаме до 30 март, 1944 година, когато Великобритания и САЩ извършват най-жестоката бомбардировка над българската столица, която може да се сравни спокойно със зверските бомбардировки над Дрезден. Столицата е нападната от 450 бомбардировача Б-24 „Либърейтър, Б-17 „Флайнг Фортес”, Б-25 „Митчел” и „Халифакс”, придружени от 150 изтребителя Р-38 „Лайтинг”.

В 9,45 ч. София е бомбардирана както при варварската бомбардировка на Дрезден с т.н. „бомбен килим”.
В 10,10 ч. градът е бомбардиран повторно. Хвърлени са около 3000 фугасни и около 30 000 запалителни бомби, разрушени са 3575 сгради. Жертвите са над 4 хил. загинали и ранени.

Днес остава неясно какво идва да демонстрира желанието, което бе удовлетворено, на Съединените американски щати пред посолството им във София да има паметник на американските летци, загинали докато бомбардират София. Уви, първия досег на българите с „евроатлантизма“ е болезнено жесток…

31.03 2015 в 11:50

най-накрая добра новина, а колкото до татариш сидеров- като не му изнася да ходи в крим да черпи вежливите човечета - НИЕ ТУК НЕ ГИ ИСКАМЕ

31.03 2015 в 11:48

Егати предателското поведение.
Тоя е за затвор бе!