Шефът на общинския в Баните и 28 души напускат ГЕРБ, искат при Цветанов

Георги А. Ангелов Последна промяна на 21 септември 2020 в 18:34 3948 4

Венцислав Шишков

Венцислав Шишков – общинският председател на ГЕРБ в Баните, е изпратил заявление до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, че напуска партията и овакантява поста си на общински лидер. Заедно с него ГЕРБ напускат още 28 души. За това съобщи самият Венцислав Шишков в профила си във Фейсбук. Според информация на OFFNews Шишков и останалите партийци са изявили желание да станат членове на партията на бившия заместник на Бойко Борисов Цветанов Цветанов - “Републиканци за България”. Такова желание са изразили още няколко структури на ГЕРБ в Руен, Полски Тръмбеж, Павликени и др. В момента Цветанов е в Северна България и изгражда структурите си в Разград, Шумен, Велико Търново...

В заявлението си Шишков е изложил своите мотиви, като те са свързани главно с несъгласие с допусканите в партията тоталитарни методи на управление и по-конкретно в област Смолян, както и нарушаването на основни демократични принципи.

Шишков отправя конкретни обвинения и към депутата от ГЕРБ в област Смолян и председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. „ГЕРБ се превръща в диктаторска партия”, добавя Шишков. В писмото си той обвинява, че при подреждането на листите за местните избори не са уважени решенията за подредба на местните структури, а отгоре са поставени на избираеми позиции хора от БСП и АБВ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5458

4

zuljin

21.09 2020 в 20:32

Да, ама при Цвъки лапачка едва ли ще има... Тъпото си е тъпо!!!

15450

3

order

21.09 2020 в 20:07

Нов хит в нета: Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета...
https://mobile.frognews.bg/article/203516/
или
https://youtu.be/A9cWSJcod3o

7719

2

Краси

21.09 2020 в 19:43

Добър ден, тетко Маро, къде бяхте 10 години, бе плужеци? Докато имаше лапаница, стояхте като един зад диктатора Борисов и неговите приближени партийни функционери. Сега като потъва флотилията на Борисов, се разбягахте и тръгнахте да си търсите друг господар.
И кого намерихте - Цецерон, най-презряната маша на Борисов, който през цялото време организираше изборните измами и печелеше часовник след часовник от шефа си.
Мислите ли, че това ще мине? Цветанов има толкова много скелети в гардероба си, че би трябвало да отиде при бай Ставри заедно с Борисов, ако не и преди него.

8740

1

cepcem

21.09 2020 в 19:05

Плъховете, плъховете...