Шефът на НСО: Премиерът ни има доверие, няма да има наказани охранители

Ива Оприкова 20 май 2015 в 13:53 3215 0

Снимка БГНЕС

Инцидентът от вчера, при който непознат мъж застана зад премиера Бойко Борисов  и размаха монета от 2 стотинки на бизнес форум не е гаф, а служителите от НСО са били в пълна готовност за реакция през цялото време и са действали перфектно.

Това заяви в кулоарите на парламента шефът на НСО генерал Ангел Антонов и допълни, че за неприятната случка няма да има санкции, нито пък наказани. 

"Няма пробив в охраната на премиера Бойко Борисов, а министър председателят има пълно доверие на охраната си. Гражданинът е минал през контрол, когато е влязъл в залата", увери шефът на НСО, а министър председателят реагирал съвсем спокойно.

"Щеше да стане много по-лошо, ако имаше екцесии и охранителите му бяха скочили и сгънали, отколкото да го оставят да приключи с действията си", посочи генерал Антонов. 

Вчера НСО позволи неизвестен мъж да застане до гърба на министър-председателя Бойко Борисов на икономически форум.Пробивът в сигурността стана факт, въпреки засилените мерки за сигурност и преминаването през скенери на всички присъстващи, както и на техните вещи.Неизвестният не беше агресивен и избра да развие пред премиера вижданията си за демокрацията у нас. Това обаче доведе до извеждането му от залата от охранители на НСО.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!