Шефът на КНСБ и Каролев се сбиха заради национализацията на пенсиите (видео)

Ивайло Анев 16 декември 2014 в 14:20 23519 21

Снимка Нова телевизия

Икономистът Владимир Каролев и президентът на КНСБ Пламен Димитров се сбиха на излизане от студиото на предаването „Здравей, България" по Нова телевизия, в което обсъждаха пенсионните промени.

Според Владимир Каролев парите от фондовете не трябва да отиват в НОИ, а напротив - постепенно да се увеличат вноските в частните фондове.

Синдикалистът обаче категорично подкрепи идеята на управляващите и смята, че вноските трябва да отиват в НОИ.

Пламен Димитров се разгорещи още по време на разговора с участието на председателя на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев, който беше определен за негов събеседник. Свидетел на разговора обаче стана и Владимир Каролев.

Велев се разгневи от прекъсването на Димитров и обяви, че няма да участва повече в едно и също предаване с лидера на КНСБ.

Невъзможността им да се разберат доведе до бой извън студиото.

В личния си Фейсбук профил Каролев отрече да е налитал на шефа на КНСБ.

„След предаването, в което нещо се изнерви, във фоайето г-н Димитров започна да ме нарича с разни епитети. При което аз му казах, че аз не съм го обиждап и ако може да спре с обидите. Беше се поизнервил повечко и тръгна към мен с още по-големи обиди, при което няколко души, които бяха в коридора, застанаха на пътя му", категоричен е икономистът.

По думите му до „сблъскване“ не се е стигнало. „И нямаше как да се стигне, защото аз не бих си позволил да участвам в каруцарска сцена“, заяви съветникът на министър Лукарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!