Шефът на КНСБ и Каролев се сбиха заради национализацията на пенсиите (видео)

Ивайло Анев Последна промяна на 16 декември 2014 в 14:20 21968 21

Снимка Нова телевизия

Икономистът Владимир Каролев и президентът на КНСБ Пламен Димитров се сбиха на излизане от студиото на предаването „Здравей, България" по Нова телевизия, в което обсъждаха пенсионните промени.

Според Владимир Каролев парите от фондовете не трябва да отиват в НОИ, а напротив - постепенно да се увеличат вноските в частните фондове.

Синдикалистът обаче категорично подкрепи идеята на управляващите и смята, че вноските трябва да отиват в НОИ.

Пламен Димитров се разгорещи още по време на разговора с участието на председателя на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев, който беше определен за негов събеседник. Свидетел на разговора обаче стана и Владимир Каролев.

Велев се разгневи от прекъсването на Димитров и обяви, че няма да участва повече в едно и също предаване с лидера на КНСБ.

Невъзможността им да се разберат доведе до бой извън студиото.

В личния си Фейсбук профил Каролев отрече да е налитал на шефа на КНСБ.

„След предаването, в което нещо се изнерви, във фоайето г-н Димитров започна да ме нарича с разни епитети. При което аз му казах, че аз не съм го обиждап и ако може да спре с обидите. Беше се поизнервил повечко и тръгна към мен с още по-големи обиди, при което няколко души, които бяха в коридора, застанаха на пътя му", категоричен е икономистът.

По думите му до „сблъскване“ не се е стигнало. „И нямаше как да се стигне, защото аз не бих си позволил да участвам в каруцарска сцена“, заяви съветникът на министър Лукарски.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.12 2014 в 10:40

Не си падам по Каролев, но в случая е прав. А онзи Пл.Димитров е такъв див селянин, че нямам думи...

17.12 2014 в 10:00

Тези синдикати трябва да бъдат закрити и паразитите които ги управляват пожизнено обесени и ли пратени в затвора.

Във времето в което съществуват не са свършили нищо смисленно и нищо в полза на работниците!
Само приказки, показност и как да нагушим повече пари... :(

16.12 2014 в 20:13

Всички бирници, чиновици и вся остальная сволочь да хванат малко да ме поразведат, защото няма шанс да продължавам да ги храня. Работете и си заслужете фиша, който получавате на 25то число за клетата службица, до която сте се докопали с рушвет, протекция или рушвет и протекция!

16.12 2014 в 19:48

Доста съм тъп и съвсем се обърках- нали г-н Каролев винаги е защитавал конкуренцията, нека хората сами да избират къде да отиват осигуровките им, защо е против свободния избор и конкуренцията м/у НОИ и частните фондове?

16.12 2014 в 19:07

Синдикати- тарикати. Само бой за тях! Бой и сух тормоз. Няма никаква полза и нужда от синдикати. И какво щат тези отрепки в управлението на държавата? В тази идиотска тричленна комисия?! На тази свинщина трябва да се тури край!

16.12 2014 в 18:43

@Бирник
Всъщност еднократното прехвърляне към НОИ е обяснимо, парите няма да ги има след прехвърлянето, няма да има и какво да се прехвърля обратно.

16.12 2014 в 18:26

никакъв "НОИ" --- само часпром --- това е бъдещето на България...............

16.12 2014 в 18:13

Тинчев, и религиозните талибани само бой ги оправя, нали? :)) Ах, гиди гнидо мръсна ;)

16.12 2014 в 17:02

LYR16:07 16 дек 2014,
като не си съгласен, кой те кара да си местиш партидата в НОИ ? Всъщност, тук пишещите, разбрахте ли въобще, че става въпрос за избор ? Ако искате, бе !
Друг е въпросът, че е глупава изборът да е еднократен. Както многократно можеш да си прехвърляш партидите от фонд във фонд, така следва да имаш възможността многократно да си местиш партидата от НОИ във фонд и обратно.