Quantcast

Каролев ще е съветник на Лукарски

OFFNews Последна промяна на 13 ноември 2014 в 19:33 6778 15

Владимир Каролев. Снимка: Сергей Антонов

Владимир Каролев ще е съветник на новия министър на икономиката Божидар Лукарски. Това обяви самият Каролев в ефира на БНТ.

Каролев обаче е поставил условие на министъра: "Само ако той приеме идеите за някои реформи, които предложа. Ако не ги приеме, напускам".

Икономическият експерт е обявил пред Лукарски, че не иска пари за работата си като съветник.

Има възможност да се направят реформи, трябва само да има политическа воля, категоричен е Владимир Каролев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.11 2014 в 11:54

За Каролев,не веднъж съм казвал, по време на Саксофон-Цугтромбонската еуфория,безвремие и колосално крадене изведнъж се появи, като някакъв граф Калиостро, с тайнствено минало и с намеци че е на около 350 години, и давал акъл по парични и икономически въпроси на Наполеон, Бисмарк, Кралца Виктория и Великия Монгол. В последствие се разбра че това леко хистерично диване иде от някакъв ескимоски университет а в казармата - служейки, в Долни Богров - е бил един долен шпионер. След Това, когато Симоний-Крадец възседна властта този - ако сме честни - доста по умен, интелиГентен и по образован от пачаврата Баджакова, овчеглавия Велчев, другия полутуземец Джибури-Мибури, да не говорим за тоталния некадърник с обувки 35 номер Ники "Тъпото" Василев - хептен полуде и постоянно взе да брътви за приватизация на сухо и зелено, куцо и сакато - с едно и също тъпо изречение: "холдинга (предприятието, театъра, кенефа и т.н.) да се раздели на части - губещите да се ликвидират - печелившите да се приватизират. ...И така, с гъдулката - от телевизия в телевизия - Като Мирча Кришан, навремето, - каквото и да го питат - все тая: "...холдинга, на части...губещите, печелившите". Даже и виц се пусна за него - "Звъннали му по телефона и му казали, баба Ви я блъсна кола, елате в болницата, какво да правим??. И той отговорил: - разделете я на части губещите ликвидирайте -печелившите части - приватизирайте:)))" Е, верно, с времето за разлика от остналите крадлета и курвета - поумня, а и туй че му изкараха досието - за разлика от това на Катев, Велчев и прочее го приземи донякъде. Мен ако питаха, дори със всичките ми резерви бих сложил този екстравагантен и леко откачен икономист за министър, вместо Лукчо. Той, Лукчо е идиот!, Казвам Ви! ИДИОТ на идиотите. и КАРОЛЕВ, ТАМЪН ИЗГЛЕЖДА ЛЕКО УРАВНОВЕСЕНИ АДЕКВАТЕН, ДОНЯКЪДЕ - сега хептен ще изкукурига с тоз нахален дебил да го съветва!

30.11 2014 в 11:18

До простака, титуловал се че е "Професор Балкански"
---------------------------------------------------
Много си прост, толкова че даже не знаеш, ТОКА Е КЪМ ДРУГО министерство. Не е в ресора на минист. на икономиката.
Явно си храчиш по инерция, достатъчно е да ти покажат пръст.
П Р О С Т А К, тъпанар!

15.11 2014 в 14:20

Каролев няма нужда от заплата само от комисионни а Лукарски ще може да се съсредоточи върху висшата лига на Англия.

14.11 2014 в 22:34

Колкото икономист беше българоубиеца счетоводител Дянков, толкова е МАКРОикономист и Каролев. И двамата така икономисват истината, че нищо не остава за икономиката. Все с цел началниците им от Световната банДа да ни помогнат да се освободим от пари,човешки и природни ресурси.

14.11 2014 в 19:28

Г-н Каролев е противоречива личност. Понякога казва много точни неща, понякога се чуди човек откъде са му влезли такива бръмбари в главата. ;-)
А да видим какво ще излезе.

14.11 2014 в 10:01

Министър в сянка. Погрешен кон си избрал Камене. Не ти е за първи път, но сега ще носиш и прякора на Божо Икономиката. Вече виждам нов прочит на куп вицове с главни герои Божо Икономиката и Дългото ухо на ВКР.


@Мартине, случайно за знаеш, че като предприемач агент Камен 2 пъти фалира безславно?

14.11 2014 в 00:27

Бог да пази България!

13.11 2014 в 23:14

Каролев е доказан професионалист в своята област! Самите факти и неговите резултати през годините говорят това. Да не говорим, че свърши и немалко работа в Столична община! Това, че някакви хейтърчета тук пишат против него, може само да го амбицира да се докаже за пореден път! Трябва да му се даде шанс да поработи 3 месеца и след това да видим какви са резултатите, така че успех Каролев!

13.11 2014 в 22:20

Дето вика народа: "Халваджия за бозаджия" или "Земи единия -удари другия".

Щом това правителство ще "спасява" страната с икономическите "експерти" на Бай Симо, тежко ни и горко.

Либерастийската политикономия се провали в цял свят, обаче България остана поле за социално-икономически експерименти, до един неуспешни.

Надявам се уважаемият Каролев да посъветна този т. нар. "министър" да помпа нагоре цената на електроенергията, докато най-накрая избухне народно възстание, щото друго полезно от подобна симбиоза не може да произлезе.

13.11 2014 в 22:07

В периода от 1979 до 1982 година е сътрудник на Държавна сигурност - агент под псевдонима „Камен“ към III управление (военно контраразузнаване), 1 отдел, 1 отделение.