Шампионката Стойка Кръстева отиде при Борисов, той гали златния медал

Йорданка Веселинова 10 август 2021 в 16:08 7102 1

Снимка FB/ Бойко Борисов

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева отиде в централата на ГЕРБ, където Борисов не пропусна да се похвали, както и да погали златния ѝ медал. Любопитната среща беше излъчвана на живо във фейсбук профила на бившия премиер.

По-рано през деня на пресконференция Стойка Кръстева благодари на Бойко Борисов и неговия екип, благодарение на които България се представила на ниво на Олимпийските игри:

"Искам да благодаря на дългогодишното управление, което под ръководството на Бойко Борисов направи доста зали, помогна ни нашата подготовка да върви и винаги, когато сме имали някакви нужди, говоря както от мое име, така и от името на федерацията, и сме се обръщали за помощ към министерството и към това ръководство, те са се отзовавали, за да може ние като спортисти да сме на ниво да представим България на Олимпийските игри. Така че със сигурност искам да благодаря на Бойко Борисов и на неговия екип", заяви тя.

Няколко часа по-късно Кръстева отиде в централата на ГЕРБ, за да се срещне с Бойко Борисов. Стана ясна и причината за срещата. Борисов започна разговора с "разбрах, че сте казали "неколко" хубави думи" (става дума за пресконференция от по-рано). 

Бойко Борисов не пропусна да се сравни с Кръстева, определяйки се като "бивш петоразряден спортист".

След това той определи строежа и ремонтите на спортни зали като пряка заслуга на управлението си. 

"Аз съм ги строил с моите колеги и екип и съм Ви ги предоставил, за да може да тренирате", заяви Борисов и допълни, че за него е огромно удоволствие да се докосне до това злато. 

Докато казваше това, Борисов галеше олимпийския медал на Кръстева, след което поиска и да го подържи.

"Само мога да очаквам новите да направят повече. И да сравняваме техните зали, стадиони...".

Срещата между Кръстева, треньорът и мъжът ѝ и Борисов продължи с разговор за ваксиниране и Ковид ограниченията Япония. Кръстева пък заяви, че в страната ни мерките са най-либерални, а Борисов е направил "най-доброто за хората".

Последва и монолог на Борисов за новите ограничения и мигрантския натиск.

В типичния за Борисов стил срещата му с Кръстева завърши с размяна на целувки и прегръдки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови