Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

РЗС към ГЕРБ: Напуснете парламента, за да осуетите плановете на БСП и ДПС

OFFNews 10 декември 2013 в 12:46 3259 9

Яне Янев. Снимка: БГНЕС
Яне Янев. Снимка: БГНЕС

 

Напуснете до нови избори този уродлив и мразен от българския народ парламент. Само така ще объркате коварния план на БСП и ДПС и ще ги изпратите в политическото небитие.

Това се казва в "приятелски апел" на РЗС към ГЕРБ.

Партията на Яне Янев, която е потърпевша от процеса на купуване на депутати в миналия парламент, призова депутатите на Борисов да напуснат, защото пазаруването на хора от тяхната група ще продължи до създаването на група на отцепниците. При разпада на групата на РЗС в миналия парламент партията обвини за това именно ГЕРБ, като дори поиска възстановяване на партийната субсидия от 900 хил. лв., която отцепниците декларираха към групата на ГЕРБ.

В настоящия призив на РЗС се казва още:  

"РЗС остро осъжда покупко-продажбата на депутати, която, както прогнозирахме, ще продължи. Това най-позорно явление в политическия живот на страната ни, е единственият начин да се задържи на власт правителството на Орешарски, което е собственост на 4-5 безкрайно нагли олигарси.

РЗС разполага с неопровержима информация, че пазаруването на депутати ще продължи, докато БСП и ДПС не създадат нова парламентарна група на отцепниците от ГЕРБ.

Това явление ще го има докато съществува този политически модел и тази конституция. Единственият изход от тази корумпирана и финансово зависима от задкулисието система е създаването и приемането на нова конституция."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!