Quantcast

Реформаторите вдигат митинг срещу полицейското насилие

Юлиан Христов Последна промяна на 14 ноември 2013 в 10:55 2589 11

Ваньо Шарков от Реформаторския блок в прегръдката на властта.
Ваньо Шарков от Реформаторския блок в прегръдката на властта.

 

Митинг под надслов Единни срещу полицейския терор организира Реформаторския блок. 

Реформаторите канят всички граждани и симпатизанти да защитят заедно свободата. "Елате днес, 14 ноември, от 18.00 часа в градинката между университета и парламента да се изправим срещу полицейското насилие", се казва в съобщение до медиите.

Сред говорителите на митинга ще бъде Ваньо Шарков, бивш депутат от СДС, който беше издърпан от полицията при загражденията около храм-паметника "Св. Ал. Невски".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.11 2013 в 14:28

Теодора, съгласен съм с тебе. И допълвам - политическия враг е БСП/ДПС а не ГЕРБ. Реформаторите плюят срещу Бойко повече отколкото Станишев плюе срещу него. Фактически Ранобудните и Реформаторите вършат работата на Станишев, не е ли абсурд? Това е груба политическа грешка за която ние и България ще платим с това че отново ще ни управляват комунистите и агентите!

14.11 2013 в 16:04

Napwlno swm swglasna sws studentite! Tochno taka - BB e edna mutra, i nikoga ne e bil protiv BKP.

14.11 2013 в 13:35

Това ще бъде май първият и... последен митинг организиран от "рИформаторитИ"! Но нейсе, нека направят опит да се хванат за "софрата", че и този път избягали им ще забравим за тези "титани на демокрацията".

14.11 2013 в 13:30

Taка е, врагът ни е общ - мафията.
И да, така е, Бойко е част от нея, а по-голяма гад от Цветанов - не познавам.
И е най-нормално всеки свободомислещ човек да е против Герб, които с абсолютно нищо не се различават от БСП и ДПС.

14.11 2013 в 12:39

Да бе, а във Франция студентите са били канени да влязат в полицейските коли и 70 човека са го направили с удоволствие след като са освиркали президента Оланд. Във Варшава полицията, за разлика от българската, е използвала и водни оръдия, и шокови палки. Стига глупости. По- добре е студентите да се дистанцират от хулиганите и сами да ги гонят от своите редици, както беше на летните протести. А РБ, ако се интересуват от състоянието на държавата, нека насочат усилия към изясняване на скандалната информация за предложението на Премянов за Тракия.

14.11 2013 в 12:35

Пфу, и тия ми били десни...
"Полицейско насилие"???
Оня ден митинг в подкрепа на нелегалните имигранти, цапане на паметници в тъмни доби, днес митинг срещу полицията, която поддържа реда все пак.
Тия вече не са десни, а ултра -леви анархисти.
Ми то така се получава, като се коалираха Рамаданчо Кънев и Червената Кукувица-Гражданка.

14.11 2013 в 11:35

Аз също заставам зад студентите и заД всички, които се борят срещу злото , което ни връхлетя отново. Криво ми е , че започва някакво делене. Писна ми от манипулации и кой какво казал и как казал. Затова наистина стига приказки, а ОСТАВКА!!!

14.11 2013 в 11:30

Айде стига глупости и лъжи!Студентите не подкрепят никоя партия(дъщеря ми е студентка).А на изборите всеки гласува както си е решил.Лично аз съм десен избирател,въпреки че сега точно ми е много трудно да намеря истинска и витална дясна формация.По принцип десните би трябвало да подкрепят студентите,но трябва да ги подкрепят и истинските леви ,защото портестът е в защина на изконните морални ценности и добродетели.Накратко-всеки,който уважава чесността и почтеността(и в политиката) би трябвало да подкрепи протеста на студентите и гражданите.
Айде стига приказки - ОСТАВКА!!!

14.11 2013 в 11:26

И аз се запитах, защо сега не се обидят ранобудните студенти?! Ясно е, че подкрепят реформаторите,няма какво да се правят на ощипани моми. Ок, всеки има право на изобор. Но защо се делим? Врагът е общ и всички трябва да сме единни! Вчера с тази декларация направиха кефа на онези изроди, които не спряха да ни се храчат в лицата. Ако продължават така, нищо няма да стане. Т.е. ще стане, ще се превърнем в Северна Корея...

14.11 2013 в 11:05

Такааа, сигурна съм, че довечера ранобудните студенти ще отидат да подкрепят партииният митинг на реформаторите. След вчерашната си декларация против ГЕРБ, в която имаше откровени лъжи и нито една дума срещу Реформаторският блок студентите вече определиха партийната си принадлежност. Не ме разбирайте погрешно. Подкрепям студентите за това, че се разграничават от ГЕРБ, но не с лъжи и инсинуации. Гледах Борисов по телевизията категорично заяви, че не желае да оглави протестите на студентите и че хиляди от неговите симпатизанти го призовават да ги поведе, което е нормално. Няколко часа след това ранобудните изричгнаха, че не желаят да ги повежда а да си отиде....Жалко...Жалко...Така се разединяват протести.....Но това си има своето обяснение. Реформаторите се чувстват все още слаби и не желаят да се явяват на избори, затова използват студентите, за да провалят протеста им.....