Quantcast

Реформаторите: Нека всички подкрепим студентите

Нели Чолашка Последна промяна на 12 ноември 2013 в 14:51 1106 8

Реформаторски блок
Реформаторски блок

 

Днес пред НС се проля кръв за пореден път, когато протестиращите студенти се противопоставиха на нелегитимното правителството, то прибягна до сила, обяви в декларация по повод събитията около парламента Реформаторският блок.

"Петмесечното високомерие на властта прерасна в провокация и агресия срещу собствените си граждани, в защита на конкретни мафиотски интереси. Отговорността е лична - на всеки министър и на всеки народен представител, подкрепящи правителството.

Правителството е зависимо от личните интереси на малка група хора. Държавата е заложник на олигарси. Ние настояваме за промени в изборния кодекс, незабавна оставка и нови избори", пише още в декларацията на реформаторите.

В нея те призовават всички български граждани, независимо политическата си принадлежност, да се присъединят още днес към протестите на студентите.

"Ще дадем отпор на политическото насилие", заканват се от Реформаторския блок.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.11 2013 в 08:53

Господине Иване, моля най-после да ме осветлите по въпроса за смяна на модела. Ако не бъркам, сегашния модел на държавно управление е представителна демокрация. Няма да досаждам с изброяване на другите основни белези на модела защото сигурно ги знаете. Кажете ми с какво да сменим този модел.
За да изпреваря някои въпроси съобщавам, че и аз не искам да живея в кочината, която създадоха хитреци, наричащи се политици, за своя собствена изгода.
Поздрав!

12.11 2013 в 19:49

Abe, "Ivane", otkwde smyatash, che RB ima pari, za da plashta na studentite? Kapital? USA? Soros? NGOs? Nali ne vlyazoha v NS i ne bi truabvalo daje subsidiya da poluchavat?
Davya da dadem- "vsichki sa maskari", nali? I za rzlika ot teb, az pisha s moeto ime!

12.11 2013 в 16:51

Жалкото е, че една голяма част, а може и да са само лидерите на студенската окупация, са подпомогнати финансово точно от Реформаторския блог. Все пак подкрепям каузата им да свалят правителството, но това по никакъв начин не бива да ни успокоява, че в студентите или някой друг се е събудил за доброто на страната. Докато не се смени модела, само ще си ги сменяме.

12.11 2013 в 15:49

А ти? Кой ти най-харесва та да го сложим премиер?

12.11 2013 в 15:09

нали и вие сте едни.....стари муцуни комунистически

12.11 2013 в 15:00

ОСТАВКА!

12.11 2013 в 14:54

ОСТАВКА, изверги комунистически, врагове на народа!!!
България е СВОБОДНА!
Всички комуняги в Скравена за храна на свинете!

12.11 2013 в 14:53

Двойките Моника-Станишев, Доган-Местан и Сидеров-Гаджева унищожават България поетапно!!