Quantcast

Реформаторите: Сценарият на Местан е опит на мафията да остане във властта

Ивайло Анев Последна промяна на 05 юни 2014 в 13:16 6732 49

Снимка Ивайло Анев

Реформаторски блок

Заявката на ДПС за предсрочни избори е опит на мафията да се препозиционира, за да остане във властта. Това е най-големият риск за държавата, заяви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев на брифинг днес.

„Със своите разкрития през последната година и със своя изборен резултат Реформаторският блок е основната причина за падането на кабинета на Орешарски“, смята Кънев.

Според думите му реформаторите ще продължат с тези разкрития.

"Нашият изборен резултат показа, че нашата политика за отстраняване на мафията от българския политически живот е успешна, защото получи доверието на българските граждани“, допълни Кънев.

Той посочи, че се очертават определени лагери на позициониране на мафията: единият включва "България без цензура" на бившия журналист Николай Бареков в комбинация с БСП, а другият - ДПС и ГЕРБ. Радан Кънев припомни, че вече има прозвучали заявки за съвместно управление и в двата лагера.

"България без цензура" са продукт на мафията. Нашата политическа цел е ДПС и "България без цензура" да не бъдат никакви балансьори", декларира Кънев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.06 2014 в 19:40

Ганьо Балкански, само на глупаците винаги други са им виновни ;)

06.06 2014 в 11:04

Е, по веднъж вече съм го правил и за двамата, дадох им шанс и на двамата и на техните партии-спасители, само и само да не пускат "червените" до кацата с меда. И ?
Доверието се дава по веднъж, но идва и време да се връщат вересиите.

05.06 2014 в 22:06

Гласувайте за "реформаторски блок" ООД
Наследник на "ВСИЧКО ЗА ЕДИН ЛЕВ" ООД, основана от Костов и Пръмова.

05.06 2014 в 20:24

Този път РБ са напълно прави. Точно това е предложението на Местан - мафията да остане на власт, като се сменят само лицата.

За всички е ясно - ДПС искат да пробутат на власт ГЕРБ в коалиция с турците и Бареков. Тоест ГЕРБ да са зависими, тоест заложници, на по-малките коалиционни партньори. Като им скимне, ще ги катурнат пак, както навремето катурнаха първото демократично правителство - на Филип Димитров.

ДПС са политическия демон на България. Една турска партия, която дирижира задкулисно вече 25 години скапания "преход". Заради тях сме на това дередже. Заради безпринципните им заигравания с червената мафия, от която те са неразделна част.

Същевременно правят услуга на БСП да ги освободят от бремето на властта, точно в момента, кагато нещата са объркани, касите са изпразнени и всичко е на свободно падане. Айде пак ще си говориме.

05.06 2014 в 19:56

Този щом си отвори устата, погребва накуп и петте партии.

Не мога да не цитирам: "Нашият изборен резултат показа, че нашата политика за отстраняване на мафията от българския политически живот е успешна, защото получи доверието на българските граждани“, допълни Кънев.

Абе ...? Това да не го е казал Бареков?

05.06 2014 в 19:31

Истинските антикомунисти нямат крайни мнения и не изразяват омраза. По това се различават от провокаторите,които унищожиха СДС. Това момче Антон може да е наследник, на достоен човек и се вижда, че носи наследствената си памет и е напълно прав иска да не го наричат "комунист". Не смятайте, че този, който веднъж не е изказал крайно мнение не иска победа за антикомунистите. В момента истинската антикомунистическа опозиция е подменена с хора близки до БКП.

05.06 2014 в 18:58

do anton ;):
БСП и Реформаторите по начина на говорене са абсолютно идентични , нивото на народа е такова, че за да разбере посланията отправяни към него трябва да се слезе на неговото ниво, "елитарността" и на двете партии ги прави не разпознаваеми за обикновените хора. И големия губещ са Реформаторите. За БСП гласуват част от пенсионерите + циганите, за Бойко заради популисткия му език другата част от пенсионерите + циганите + заблудените.
В България няма политици , които са се "прежалили".
Всеки които е бил на власт до момента трябва да спре с опитите да се върне отново по простата причина, че е показал некомпетентността си и липсата на визия за развитие на държавата. Ако на някой му се струва къс срока от 4 год. да си спомни за Стамболов ( политиката му и края му).
Сравнете Стамболов с Бойко, Кунева, Станишев, Бареков Радан, и т.н. и тогава помислете има ли смисъл да си губим времето с избори.
За съжаление пак ще избираме по малкото зло.

05.06 2014 в 18:56

и как да се говори , бе ултра ?
Да се внимава да не му се вдигне кръвното на бойко ли ?

каква далновидност към крадци и разбойници ?

05.06 2014 в 18:03

До Петров 31: Изказването на Кънев по отношение на ГЕРБ, не знам дали е смелост, но е по-скоро лека недалновидност! Струва ми се, че в такива моменти като днешният политически ден, не се говори така........... независимо от това дали си прав, или не!

05.06 2014 в 17:51

към олигофрена aнтон,
аз пък съм наследник на Макгахан и на Гарибалди
ха ха ха
Горкият идиот - Антон