Радина Банкова : Заедно с общинските съветници от БСП ще се справим с проблемите на Ловеч

OFFNews 13 октомври 2019 в 12:07 1548 0

"С огромно желание и енергия се захванах с тази предизборна кампания, с едничката мисъл да направя всичко възможно, за да променя начина на живот на моите съграждани". Това заяви Радина Банкова, кандидат за кмет на Ловеч, подкрепена от "БСП за България" в село Йоглав.

Тя съобщи, че при обиколките й в различните селища се натъква на едно и също - неремонтирани пътища и улици, проблеми с питейната вода и липса на каквито и да е социални услуги.

"Приех предизвикателството да се кандидатирам за кмет, защото се чувствам реализиран човек, с успешен бизнес, за когото е дошло време да поработи и за своите съграждани. Сигурна съм, че заедно с кандидатите за съветници от "БСП за България" ще бъдем един добър екип, който ще се справи с най - важните проблеми - прилагането на нов модел на управление на общината, с преструктуриране на всички дейности в общинската администрация", коментира Банкова.Тя бе категорична, че нещата трябва да се променят и това може да стане на тези избори.

По-късно кандидатът за кмет посети и село Умаревци.

Пред присъстващите Банкова изтъкна мотивите си за приемането на предизвикателството да се кандидатира. По думите й години наред Ловеч не е имал кмет, който да е роден в града, да е учил тук и да се е върнал да работи в града след завършване на висшето си образование, както е направила тя. Според нея икономическото състояние на общината е в плачевно състояние, трябва да се предприемат бързи и конкретни мерки, които могат да доведат до раздвижване на ситуацията и до създаването на по - добри условия за работа и живот. "Ще започнем с промените в общинското здравеопазване, за да се спаси от закриване болницата, както и с търсенето на млади преподаватели за училищната мрежа поради многото учители, на които предстои пенсиониране. И не на последно място - ще отделим повече внимание за развитие на малкия и средния бизнес, който в момента не се радва на добро отношение от страна на общината", завърши Радина Банкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови