Радан Кънев срещу Борисов и Нинова в София

Антония Чорева 20 февруари 2017 в 11:50 6428 8

Лидерът на ДСБ Радан Кънев ще е водач на листа в 25-ти МИР в София, там където се очертава да е лидерският сблъсък на изборите през март, научи OFFNews. 

Радан Кънев ще е водач на листата на Нова Република - формацията, чрез която ДСБ и други десни се явяват тази година на изборите за парламент на 26-ти март.

В 25-ти МИР Кънев ще премери сили с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, лидера на БСП Корнелия Нинова и с лидера на "Глас Народен"  - Светльо Витков, който се явява в коалиция с Реформаторския блок. От Патриотичния фронт в 25-ти МИР водач на листата ще е лидерът на Атака Волен Сидеров.

Трайчо Трайков от Нова Република, който беша десният кандидат за президент на изборите, ще е водач на листата на партията в 23-ти МИР. Там той ще се бори с Томислав Дончев от ГЕРБ, с Валери Симеонов от Патриотите и с Жельо Бойчев от БСП.

Мартин Димитров, който се присъедини към формацията на Кънев от Реформаторския блок, най-вероятно ще е водач на листа в 24-ти МИР. Там той ще премери вота на хората със Стефан Данаилов от БСП и с Владислав Горанов от ГЕРБ.

Петър Славов от Нова Република, който е известен като най-дейният депутат с много законопроекти, също от Реформаторския блок, ще е водач на листата на партията в Стара Загора.

Очаквано Дани Каназирева от Нова Република ще е водач на листата в Пловдив.

Листите на Нова Република все още се редят и не са окончателни, но по първоначални данни това са водещите лица в най-големите райони.

Очаква се десни да се борят срещу десни тази година. Листите на другите десни формации - Реформаторския блок и "Да, България!" все още не са готови. Утре изтича срокът за регистрация в РИК на листите на кандидат-депутатите на всички партии за изборите на 26-март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21272

8

Гароне

20.02 2017 в 15:49

Няма как анкетити от даден сайт да са статистически точни. Просто извадката не е представителна. За да участваш в анкетата трябва да ползваш интернет, да четеш точно този сайт, да ти се участва в анкетата и т.н., което далеч не покрива всеки избирател в България :)

9005

7

Симеон

20.02 2017 в 14:06

Балкански, щото има такива безмозъчни същества като теб и за съжаление формирате около 90% от населението на нашата клета България.

14469

4

случайно прочетох

20.02 2017 в 12:31

Най-много гласове в 25 МИР ще са за Христо Иванов (предполагам и той ще е там), следван от Радан, Борисов, Нинова, Светльо и т.н..
Хайде почвайте с минусите, а аз ще чета коментари в Дневник, който не е червен и тиквен!

42249

3

Denis Rizanov

20.02 2017 в 12:19

Да организираме едни залагания за 25-ти мир.
Ето шефът Йончев може да сложе отстрани един бар и в коментарите на "анкета" всеки да хвърли своите "пеесет стинки" за резултата. Аз например смятам, че е възможно раданчо да след сметльо питков дори.
Йончев, уреди ни една душевна масрубация по въпроса. Дай ни възможност да се смеем на "експертните" мнения на шорошорастите и тъмносините талибани след изборите.