Пулев отказа на Москов, но не изключва да направи партия или да се кандидатира за президент

OFFNews 27 май 2021 в 10:31 2072 0

Кубрат Пулев

На този етап ще продължа да давам на българите готина енергия от боксовия ринг. Смятам, че имам какво да дам. Така Кубрат Пулев коментира отказа си да се присъедини към партията на Петър Москов за предстоящите избори. Пулев обаче не изключи възможността някой ден да направи своя партия, или пък да се кандидатира за президент.

Председателят на партия КОД Петър Москов и покани Кубрат Пулев в неделя за да преговарят за политическо обединение на предстоящите на 11 юли избори, а боксьорът поиска няколко дни за да си помисли.

"Все още тренирам спорт и то един от най-трудните спортове... колкото и някои социолози да подцениха, да кажат "а, той спортист, как така". Със сигурност мога да кажа, да им отговоря, че спортистите изобщо не са с нещо по-назад и нещо понадолу от нормалните хора. Даже смятам, че постиженията им и лишенията, които са направили, са ги изградили и като хора, и като характер. Тази борбеност, след това като се прехвърли в живота и в друг план, друго поприще, смятам, че може да бъдат силни. Те дават пример с други спортисти, които не са успели в политиката, но в крайна сметка ние сме хора и всеки един човек е строго индивидуален", коментира Пулев по bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови