Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Москов иска да привлече Кубрат Пулев към политиката

OFFNews 22 май 2021 в 18:50 1936 0

Снимка Архив

Лидерът на Консервативно обединение на десницата (КОД) Петър Москов иска да привлече Кубрат Пулев към политиката и вероятно към своята партия. Това се разбира от прессъобщение на КОД 

Днес лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов се свърза по телефона с шампиона по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро критикува българските политици и липсата на ефективно лидерство, се казва в него. Двамата са провели дълъг разговор за състоянието на България и проблемите на българските граждани.

Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване не само на политическата ситуация в страната, което Пулев е показал в разговора, но и познаване на основните политически идеи и ценности на десницата и програмните тези на българските десни партии. Пулев бил одобрил изцяло идеята на КОД, БЗНС и БДФ да обединят българската десница. По инициатива на Москов двамата ще се срещнат утре. На срещата Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе активно в политическия живот на България.

На изборите 4 април за КОД гласуваха 9 415 души или 0.29% от всички гласове. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!