Проф. Радослав Гайдарски: Станишев, не Елена Йончева, трябва да води евролистата на БСП

Ако Ангел Ангелов не е източник на разследването "Ало Банов съм", ГЕРБ ще станат за резил, смята той

OFFNews 02 февруари 2019 в 13:27 4847 1

Сергей Станишев трябва да бъде водач на листата на БСП за евроизборите. Не е редно Елена Йончева да води, той е председател на ПЕС. Но това не мога да го кажа аз. При нас има гласуване, ако голямата част от членовете подкрепят Сергей Станишев, Нинова ли ще каже не. 

Това заяви проф. Радослав Гайдарски, член на ИБ на БСП и бивш министър на здравеопазването, по телевизия Европа. Няма опозиция в БСП, има пълна демокрация, всеки може да се изправи срещу Корнелия Нинова и да си говори с нея, да се скарат даже, каза още Гайдарски. На конгреса Нинова и соченият за главен опозиционер Георги Гергов се прегърнаха и даже май се целунаха, допълни той. 

Сергей Станишев трябва да е водач на листата на БСП за евроизборите, заяви снощи по БНТ и евродепутатът Георги Пирински

Никой не е хвърлил Елена Йончева на кучетата, тя си е разследващ журналист, представи разследването си за Боил Банов на Изпълнителното бюро. Има нещо мътно в ГЕРБ, за да се хвърлят с такова настървение да се бранят от едно разследване. Можеше да се докаже дали има или няма нещо, тя не споменава името на Ангел Ангелов, ако не е той източник, както твърдят Боил Банов и ГЕРБ, какво ще стане. Ще станат за резил ГЕРБ, смята проф. Гайдарски. 

Като бивш здравен министър той коментира, че в България е нужно да бъде създаден един, но добре работещ център за белодробни трансплантации, а не два, както обеща в петък министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. По-големият проблем, който все още не е ясно как ще бъде решен, е в липсата на донори, обясни Гайдарски. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!