Президентът Радев е фалшив герой, обяви Лозан Панов

Бойко Борисов даде съдебната власт на концесия на ДПС, каза още кандидатът за държавен глава

OFFNews 06 октомври 2021 в 19:54 8863 6

Снимка pravosadiezavseki.com

Румен Радев е фалшив герой, заяви пред БНТ кандидатът за президент Лозан Панов.

Нека си припомним 7 юли 2020 г. Тогава хората видяха от телевизионния екран сараите на Ахмед Доган в Росенец. Впоследствие тези, които стоят зад Иван Гешев, му дадоха сигнал да атакува Президентството. За да може да се премести темата - темата Росенец с темата Президентство. По този начин главният прокурор показа на цялата държава защо не бива да има човек, който да стои над закона - с такава огромна мощ и апарат. И след това този нормален гняв на хората беше оглавен от президента. Това беше човекът, който пое този гняв и то без основание. Тогава аз замълчах, защото не исках да участвам в създаването на един фалшив герой, каза Панов.

Ако аз бях президент, не бих подписал указа за назначаването на г-н Гешев, защото смятам, че той не притежава качествата да бъде главен прокурор. Един президент като свое кредо трябва да има интереса на народа, не своя личен интерес. Той трябваше да покаже, че брани народа си от един такъв човек, който очевидно е негоден да изпълнява длъжността главен прокурор, категоричен е Лозан Панов.

Той е на мнение, че Бойко Борисов е дал "съдебната власт на концесия на ДПС".

Аз се обръщам към г-н Борисов: бъдете честен със своите избиратели, не предавайте президентската институция на ДПС, моля ви, бъдете почтен, призова Панов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

06.10 2021 в 21:07

Бе джендъре, върви да се грижиш за педерастките бракове и да се бориш с ваксините, къде си тръгнал да писукаш за политика ...

1896

1

Simo

06.10 2021 в 20:36

Е ее едва му чухме гласеца и започна с да говори безпочвени простотии. Превратно тълкуване на реалността. Явно е скритата, втора, платена от боко крадеца кандидатура.
Язък, имах малка надежда, че освен Радев ще се появи още един свестен човек, но уви.
 
X

Да помогнем на украинските деца!