Преизбраха Меглена Кунева за лидер на ДБГ

OFFNews 01 октомври 2016 в 19:50 5463 0

Меглена Кунева беше преизбрана единодушно за председател на "Движение България на гражданите" от Третото национално събрание на партията във Варна днес, съобщиха от ДБГ.

След преизбирането си Кунева благодари за доверието и посочи, че за нея всичко, свързано с ДБГ, е лично.

"Президентските избори ми дадоха много – дадоха ми всички вас, дадоха ми надежда и увереност, че може и нормално да се работи в политиката, може да си позитивен и градивен. Не мечтая за други хора, само за хора като вас – искрени, борбени, толерантни", каза още Кунева.

"Искам много като вас още да посмеят и да правят крачката да влязат в политиката и да издържат в нея. Ние сме силна сплав. Предайте нататък подкрепата, която ДБГ ни дава. За мен е голяма кауза да подготвим следващото поколение политици в ДБГ. Проявете щедрост и подкрепа за всеки, който иска да е водач. ДБГ се състои от лидери, във всеки от нас има политик, който може да променя към по-добро страната. Дайте шанс на именно това в себе си – на лидерството. Няма преграда за нашите усилия. Действайте сега", обърна се Кунева към делегатите след избора й за нов мандат като председател на ДБГ.

Конгресът прие и промени в устава, с които се създава Младежко ДБГ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови