Преговорите между ГЕРБ и Патриоти започнаха, продължават другата седмица

Димка Атанасова 31 март 2017 в 12:30 6243 4

Красимир Каракачанов

ГЕРБ и Обединените патриоти не са преговаряли в детайли за коалиция днес, обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след края на среща в централата на ГЕРБ.

С нея на практика започнаха разговорите за евентуалната формула на бъдещата управленска коалиция.

По думите на Каракачанов преговорите ще продължат следващата седмица. Тогава щяло да се решава дали коалицията ще е двойна или тройна. Днес с ГЕРБ само си честитихме резултатите от вота, коментира лаконично Каракачанов. 

Няма много време за губене, не трябва повече страната да стои в междувластие. Ако водим разговорите по-динамично, може да приключим бързо. Ако не станат нещата, се отива пак на избори или не знам на какво. Ако сме консенсусни и готови да действаме и се разберем, всеки със своите компромиси, то тогава ще се съкрати този срок. Хубаво е да не се протакват нещата, коментира още Сидеров.

Срещата продължи около два часа. В нея взеха участие Лиляна Павлова, Владислав Горанов и Томислав Дончев от ГЕРБ, както и Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров от Обединените патриоти.  

Час след края на срещата сградата напусна през задния вход лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по анцуг. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

5

Вал

31.03 2017 в 17:18

Добре де, някой ще каже ли със сигурност ЕНП разрешилили са на бако да прави коалиция с "патриотите" или не. Нещо противоречиви материали намирам...

29217

4

Лопе де Вега

31.03 2017 в 14:02

Защо Цецерон не е сред преговарящите? Да не е получил чирвин картон заради тетката?

Поздрав!