Миков: Не помня Деница и Волен да са заявявали официално посещение в Куба

OFFNews 11 декември 2013 в 15:08 3125 11

Михаил Миков. Снимка: БГНЕС
Михаил Миков. Снимка: БГНЕС

 

"Не си спомням да са ми давали официално заявление." Така председателят на Народното събрание Михаил Миков отговори на въпрос дали "Атака" са подали заявление за официално посещение в Куба.

„Не си спомням да са ми давали официално заявление. Не съм и правил проверка, за да мога да отговоря с точност. Получавам много заявления”, казва Миков в отговор на въпроси от журналисти и цитиран от "Фокус".

Всяка парламентарна група била в правото си да прави контакти, в това число и международни.

На въпрос дали е нормално депутатите да са в Куба, когато в пленарна зала се гласува Законът за държавния бюджет за 2014 г., Миков заяви: „Всеки сам избира поведението си. Въпрос на лична отговорност”. 

От думите на председателя на НС така и не стана ясно в крайна сметка на какво посещение са били Волен и Деница в Куба и кой е поел разходите за него.

Отговаряйки на въпросите за Деница Гаджева и Волен Сидеров, които бяха в Куба на рождения ден на Гаджева, Миков изведнъж прехвърли темата към посещението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по същото време бе в Израел.

„Всяка парламентарна група е в правото си да прави контакти, в това число и международни. Каквито преценят. Видях тези дни, че друг лидер беше в Израел, пък никой нищо не ми е съобщавал”, коментира председателят на парламента. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!