Нинова свърза атаките срещу нея в БСП и 43-те милиона лева за Дупката на Гергов

OFFNews 11 октомври 2018 в 08:11 5645 1

Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и ГЕРБ финансират вътрешнопартийната опозиция срещу нея.

Във фейсбук публикация тя свърза подписката срещу назначаването на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума" Йордан Мичев, подписана от 50 депутати и партийни членове и 12 бивши и настоящи журналисти от вестника и отпуснатите на вчерашното заседание на правителството 43,2 милиона лева за т. нар. "Дупка" на Георги Гергов във Варна.

Именно червеният бизнесмен е един от основните тартори на анти-Нинова лобито в БСП. 

В публикацията си в социалната мрежа лидерът на Столетницата директно посочва, че кабинетът на Борисов е платил с парите на българските данъкоплатци над 4 пъти по-висока цена от реалната стойност на 3-те декара в центъра на морската столица.

Ето цялата публикация на Нинова във фейсбук:

Равносметката за днес: ГЕРБ отхвърлиха предложението ни да гласуваме закона за личната помощ. Внесохме го отдавна в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари. Но правителството на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и днес даде 43 млн. лева от парите на всички българи на един - Георги Гергов за "дупката" във Варна (казват, че оценката била 10 млн). И съвсем "случайно" се появи подписка, начело с Гергов, срещу Изпълнителното бюро на БСП заради смяната на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума". Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, кандидати за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11730

1

Батко

11.10 2018 в 10:54

Нима Хорни чак сега разбра, че никой не я обича? Г-н Гергов е едър капиталист, с което той идеологически се родее с десните прогресивни сили. А узурпираната от нея партия отдавна не се бори за правата на пролетариите и така БСП обслужва само и единствено нейният личен интерес. Защото, мила, дори Серго щеше да е в състояние да бутне Баце от трона при толкова много скандали. Обаче никой ти няма вяра, ама никаква вяра. Направи път на по-опитните - ти се провали.
 
X

Да помогнем на украинските деца!