Нинова нападна ДБ, партията на Слави и ''Изправи се'', че действат в синхрон с ДПС

OFFNews 17 април 2021 в 20:36 11687 0

След днешното заседание на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова излезе с публикация, в която нападна "Има такъв народ" , "Изправи се! Мутри, вън!" и "Демократична България".

В политиката трябва да си последователен и принципен, а не както постъпват "новите" партии, коментира в личния си Facebook профил Нинова.

"БСП внесохме мораториум правителството на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава болници, да назначава, да сменя директори и бордове. "Има такъв народ" , "Изправи се! Мутри, вън!", "Демократична България" и ДПС гласуваха "против". (Първите три партии УЖ искаха смяна на модела). След като ги разобличих от трибуната на парламента, се хвърлиха да обясняват как не му било мястото в това решение, а трябвало в отделно такова. Стар трик - като не искаш нещо да стане - да търсиш процесуални номера", каза председателят на БСП.

Някои от "новите" си позволиха да нападат БСП в желанието си да изпъкнат. А сега вече са се засилили да внасят мораториум от свое име. Очевидно в паника от гафа. През това време правителството в оставка продължава да раздава, назначава и продава, заяви Нинова.

И други странности станаха през първите два парламентарни дни. Атакуващите с лодка "Росенец" избраха заедно с ДПС председател на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на държавата. Много бързо истината започва да излиза наяве. Очаквам остра реакция на тези мои думи, но предпочитам да се знае истината. Продължаваме напред последователно и принципно, както сме действали и досега, коментира още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови