Quantcast

Нинова: Да сложим начало на промяната за България на 26-ти май

OFFNews Последна промяна на 09 април 2019 в 15:55 969 3

Днес внесохме 6 хиляди подписа в ЦИК и получихме 6 номер във входящия регистър. Бихме искали да се обърнем към всички българи тук и в чужбина. Гласувайте! Европа не е нещо далечно и незначимо. Много е важно какви хора ще изпратим там, не просто да получават високи заплати, а да защитават българския интерес.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при при регистрацията на "БСП за България" в ЦИК.

От това зависи дали ще има инвестиции и работни места за вас, дали ще има минимална европейска пенсия, минимална европейска заплата, дали ще има младежка гаранция за децата, да дишаме чист въздух и да ядем чиста храна- без двойни стандарти, чиста вода, да плащаме по-малки сметки- ако развием и защитим нашите интереси за ядрена енергетика и газопреносна мрежа. Тези избори са важни, не ги подценявайте. Гласувайте за която партия сте преценили, но бъдете активни, призова още Нинова. 

Предстоящите избори са важни, защото могат да сложат началото на промяната в България. Не просто една партия да си тръгне и друга да седне във властта и да продължи постарому. Може да започне промяната на модела в последните 30 години. Това зависи от вашата активност. Една партия не може да се справи сама. Това е голяма задача за цялото българско общество и ако искате, можем да сложим заедно началото на 26 май, каза още лидерът на БСП. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!