Quantcast

Ненчев към "Атака": Наши военни не са участвали във форум на травестити

Нели Чолашка Последна промяна на 30 януари 2015 в 15:27 6709 14

Николай Ненчев

За мен до някаква степен е обидно да отговарям на този въпрос, но в конеференцията, която споменавате не са участвали български военнослужещи на действителна служба или резервисти.

Това обяви военният министър Николай Ненчев в отговор на въпрос на депутатката от "Атака" Калина Балабанова  относно евентуално участие на български офицери-травестити от НАТО във форум във Вашингтон.

Това е въпроси, който живо интересуват, както представителите на медиите, така и избирателите, които смятат евентуалното участие на български военни във форума за опетняване името и честта на Българската армия, обясни Балабанова.

Националистката е обидена от коментар на парламентарния секретар на Министерството на отбраната Пламен Даракчиев във Facebook, който пуснал статус, че този въпрос струва на държавата годишната пенсия на поне двама пенсионери. Тя дори заплаши, че ще го съди за клевета.

"За да стане още по-ясно, бих искал да ви уверя, че Българската армия има строги правила, част от тях са стриктното спазване на чл. 174 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България и на уставите на БА що се отнася до реда и носенето на униформа, и отличителни знаци", допълни Ненчев.

Балабанова обаче настояваше военният министър да й отговори какво мисли за въпросното събиране на травестити–военни и за какво точно са похарчени годишните пенсии на двама военни пенсионери.

"Г-жа Балабанова, вие очаквате от мен да коментирам участието на чужди военнослужещи в една конференция, която очевидно се е състояла, аз отказвам да го направя, защото не е моя работа. Аз отговарям единствено за българските военнослужещи", отговори й Ненчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.01 2015 в 14:27

Яд я е ,че не са поканили и нея защото и тя е като травестит в муцуната!!Руска подлога!!

30.01 2015 в 21:36

И какво ако са участвали ? Лична работа на всеки е с кой си ляга и как си ляга. Пак руските подлоги се опитват да направят "новина".

30.01 2015 в 19:59

Каналинчето да не си мисли, че всички са обработваеми двустранно като фюрера и Болен.

30.01 2015 в 17:00

Към "Гледам" - и да го пишеш, и да говориш, никой няма да обърне внимание. Броят тролове в коментарите навсякъде общо едва ли е повече от 10-15 реални персони, 4% е пожелателната съвкупност от хора, които от нямане за ко гласуват и за Атака, и то основно - понеже Сидеровский приказва каквото искат да чуят.

30.01 2015 в 16:47

Гледам, повечето коментатори го обръщат на шега. А работата е тревожна. От доста време се играе една опасна игра. Уместен е един термин от волейбола: разни атакисти "вдигат топката на руската пропаганда". Не виждате ли, че действията са координирани? Тук обявиха, че вече е на път атомната бомба и след час руските медии ревнаха съответно. Естествено, на руската публика не се казва, че атакистите едва крепят 4-те процента по избори, те са представени като глас на целокупния български народ, народ, жаждуващ да посреща матушката - освободителка. Така могат да бъдат оправдани всякакви действия утре.
Руснаците ги разбираме - на война като на война, но тук трябва да се вземем в ръце!

30.01 2015 в 16:43

Акула, Акула, да ти го отперат транссибирските транссексуални!

30.01 2015 в 16:41

Този е най-простия министър, лизач на хамерикански гъзове! Пфу!!!

30.01 2015 в 16:28

бАтака са едно стадо травестите, та по този повод питат. Обидени са, че не са били поканени :)

30.01 2015 в 16:26

Министър Ненчев просто трябваше да отговори на тая патка от Атака, че конференция на травестити-военни не е имало, а вероятно няма и да има. Но май министърът има нужда от по-съвременни съветници...
А, да, конференция е имало за транссексуални/трансджендър военослужещи, но то транссексуални-транссибирски все тая, нали.