Найденов: Изборът на Станишев е добър за БСП и България

OFFNews 26 юни 2014 в 16:42 1557 3

Снимка Архив

Ангел Найденов

„Станишев е направил своя избор и мисля, че той е добър и за него, и за БСП, добър е и за България”, каза на летище Пловдив министърът на отбраната Ангел Найденов по повод решението на лидера на левицата да стане депутат в ЕП. 

Найденов коментира, че за първи път български представител в лицето на Станишев има възможност да участва в преговори, които са свързани не просто с бъдещето на България, но и с бъдещето на ЕС.

Министърът на отбраната не пропусна да подчертае, че Сергей Станишев продължава да бъде лидер на БСП и в това си качество има възможност да въздейства върху развитието на политическите процеси в страната.

Найденов допълни, че според него това носи авторитет не само за лидера на БСП, но и за страната ни.

„Няма нищо смущаващо в решението на Сергей Станишев. Няма и елемент на паника, нито на бягство”, заяви министърът.

Ангел Найденов беше на летище Пловдив по повод Деня за високопоставени гости на летателната тренировка на Европейската военнотранспортна авиация, който се проведе там. На събитието транспортни самолети извършиха рулиране и излитане за изпълнение на задачи. Участниците в летателната тренировка демонстрираха авиомедицинска евакуация и направиха статичен показ на военнотранспортна техника.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!