Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Петър Москов проговори във Фейсбук

OFFNews 12 декември 2015 в 12:35 14724 14

Снимка БГНЕС

Здравният министър и зам.-председател на ДСБ Петър Москов

"Дните от календара не са за умиране. Те са за раждане и за надежда или за спомена за нея. Да ти напомнят да следваш пътя си дори когато всички казват, че има други пътища към храма."

Това написа в профила си във Фейсбук здравният министър и зам.-председател на ДСБ Петър Москов само часове преди срещата на ДСБ в Поморие, на която трябва да се вземе решение дали партията остава в управлението.

Снощи лидерът на "синята" партия Радан Кънев призова своя колега да се оттегли от поста си, а след четири дни мълчание, Москов най-накрая проговори. 

Москов е споделил и песента "My Way" на Франк Синатра. Поводът за песента е 100-годишнината, която се отбелязва днес от рождението на легендарния изпълнител.

"Преди 100 години на този ден се ражда Франк Синатра. Появява се на този свят в безнадеждно място в Ню Джърси... Дните от календара не са за умиране.Те са за раждане и за надежда или за спомена за нея. Да ти напомнят да следваш пътя си дори когато всички казват, че има други пътища към храма. И дори да не приемат решенията ти и въпреки помията да се усмихнеш, за Франк", се казва в многозначителния текст на здравния министър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!