Митов: Американската техника идва и си отива

Ивайло Анев Последна промяна на 26 юни 2015 в 13:12 2805 7

Външният министър Даниел Митов

Външният министър Даниел Митов заяви, че няма искане от американска страна за постоянно разполагане на техника у нас.

По думите му българската армия трябва да е подготвена и да тренира със своите съюзници.

"Не може преди всяко учение да се създава някаква истерия. Много шум се създаде в системата и тръгнаха прекалено много спекулации и затова предлагам данните, които изнесе днес министърът на отбраната, да бъдат ясно разчетени и чути", категоричен беше министърът.

Той обясни още, че в последните 4 години са проведени над 200 учения от подобен тип. По думите му всеки път се минава през една и съща процедура - това били планове, които се правят предварително

Според Митов става въпрос за наши партньорски учения, за техника, която няма да остане само в България, тя ще бъде транспортирана в цяла Източна Европа.

"Фактически във въпросните учения, които са резултат от срещата на върха на НАТО в Уелс, са част от националния ни интерес", обяви външният министър. 

За финал той уточни, че целта е да се покаже, че всички съюзници, държави членки на НАТО, са готови да реагират при заплаха - за която и да било от тях. "Ясно е, че тази техника ще дойде и ще си отиде", категоричен беше Митов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.06 2015 в 17:47

То и руската техника така, че и китайската...просто идват и си отиват (по някое време)...ма не се знае колко време ще стоят де, хахаха...

26.06 2015 в 16:30


“Нема фадрома, единственият начин са изборите“


Ама какъв избор имаш бе,MAN.........между...БОКО...ДОКО...и ЦОКО.........

Точно 25 години има въртяне в един Омагьосан кръг от който изхода е само.....ФАНДРОМАТА........всичко друго е ....Dust in the Wind както пеят великите “Кansas“........Затова хората се отвратиха, по-умните, по-решителните, по-авантюристично настроените си биха камшика от тази отвратителна клоака, в момента съм сигурен, че повечето активни българи са ...извън кънтриту на Боко Харeм;)
Благодарение точно на изборите тип Made in Gerb сме на този хал, всеки следващ е по-дебилен от предишният, а сегашният ТОПДЕБИЛ си го “Избрахме“ за......2 ри!?!?!?!?!?!? път!!

НАЙС,А!!

26.06 2015 в 13:50

"и да ги изоре вся сволач"

Нема фадрома, единственият начин са изборите. За съжаление, за 25 години не се научихме да ги използваме в наш интерес.

По-лошо, за 25 години не си научихме интересите и как да си помагаме срещу тая сволоч, дето е за изораване.

26.06 2015 в 13:37


“Това лайно, заедно с военния министър и плевню са за оставка след толкова глупости по темата. “


Ама САМО те ли!?!

И няма ли да е най-добре да дойде.....ФАНДРОМАТА и да ги изоре вся сволач, туморът трябва да се изреже ЦЕЛИЯТ....за да може организмът да....ОЗДРАВЕЕ!!

Но като чета коментарите вече нямам никаква надежда, скоро в тази територия ще останат само хиените(политиците) и лешоядите(циганите), а тази които ги “хранят“ са напът да изчезнат от....хранителната верига.....и като гледам май е за добро.

26.06 2015 в 13:29

За този съм сигурен, че е умствено неуравновесен - защото няма как някой да е толкова глупав. Тук не става въпрос толкова за провала на образователната система, колкото за провала на здравеопазването, защото човекът има нужда от специализирани грижи. Такъв човек не трябва да разполага и с кухненски нож. Опасен и за себе си, и за околните.

26.06 2015 в 13:25

Това лайно, заедно с военния министър и плевню са за оставка след толкова глупости по темата.

НАТО идва за 18 месеца, не за "учения" и това и трябваше да се обяви от самото начало, а не да мрънкат всеки ден различни глупости.

Дори Вагинин беше по-малък резил от тоя.

26.06 2015 в 13:20

То е хубаво американската техника да идва, още по-хубаво е да си отива. Но би било прекрасно подлоги като теб да заминат заедно с нея и да вървите на майната си !
 
X