Quantcast

"Миков и Борисов си приличат и са интересен политически тандем"

OFFNews Последна промяна на 26 октомври 2014 в 10:03 5144 11

Димитър Иванов

"Миков и Борисов са интересен политически тандем. Те си приличат по всичко – образователен, характерологичен, професионален план".

Това обяви в интервю за Нова телевизия Димитър Иванов, известен с работата си на висши постове в Държавна сигурност (ДС).

"Михаил Миков и Бойко Борисов са продукт на една и съща образователна и социална система. Те са расли в семейства на учители, плод са на едно възпитание. И двамата са от малки градове. Те не са различни, колкото и да се нападат", уточни Иванов.

Той прогнозира, че след днешните разговори между Борисов и Миков за съставяне на правителство, БСП ще подкрепи правителство с премиер Борисов, но ще си запази правото да бъде коректив.

По думите му на днешния пленум трябва да има промени в управлението на партията.

В БСП има организационно и политическо разложение и тя трябва да се стегне, смята Димитър Иванов.

Според Димитър Иванов зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов трябва да се подчини на диалектиката на развитието на партията.

„След като си отиде Станишев, трябва да си отидат и хората, които работеха с него и това е естествен морален жест. Митко Дъбов е депутат, той си има своите ангажименти“, поясни Иванов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.10 2014 в 00:06

Ей, всичките кокала искат! Как не се намеиха сърцати българи, с искреното желание да спасят престрадалия ни народ! Бог да пази България!

26.10 2014 в 23:47

- "КОЙ" ?
- Димитър Иванов (Митьо Гестапото) !

26.10 2014 в 15:20

Браво на куката, екстра анализ, другарите от БКП - ДС са намерили сродни души за водачи на двете най-големи фракции на бившето БКП да няма скандали и завист, само дето миков е копеле, ама пък кратучно е завършил изгорялата гимназия със златен медал, червени боклуци, вън от България или на стадиона, тази държава няма вечно да е територия на червената мафия!

26.10 2014 в 14:33

Тука "фотките" си разменят умни мисли.

Хахахахахахахахахахахахахахахаха

26.10 2014 в 14:23

контрабандата с антики разваля хората

26.10 2014 в 14:13

Като се изреждат регалиите на този човек, да не се забравя и текущото му професорство в УБИНИТ на Бай Стоян Денчев, заедно с Ванчето Добрева от БЕСЕПЕТО!

26.10 2014 в 13:30

И Миков ли е бил пожарникар преди да си вземе членската книжка към БКП?

26.10 2014 в 11:59

Писнало ми е от"бивши ченгета"даващи акъл и концепции на нацията.Уморих се от"Преход,риформи и игра на демокрация",изпълнена и режисирана от автору подобни,типове.Взехте много,всичко,каквото успяхте.Обрекохте един народец на бедност,скодумие и мизерия.Ха да вземете,най-сетне,да замълчите и да се махнете от медии,сайтове и политическа сцена!
Аман от"вашите проекти",сценки,планове и стратегии-бъкани от манипулации,лъжи,корупция,простащина и агресия!

26.10 2014 в 11:02

Точно този човек изобщо не ме интересува какво говори. А това, че се явява по медиите само говори колко сме зле. А думата морал звучи траги-комично от неговите уста.

26.10 2014 в 10:47

Митьо безспорно е човек с качества.Но не притежава най-важното-МОРАЛ!Типичен мощен лост на програмирания преход.Присъствието му в БСП,демонстрираното влияние ,чрез генералското движение и вероятно чрез други" професионални "подходи, правят мечешка услуга на партията му.Чудя се защо медиите често го канят с убеждението ,че ще чуем истината и правилния ход от последна инстанция.?!Такива "строители" на съвременна България трябва да се покаят и да се самолустрират.Иначе се затвърждава впечатлението ,че в България нищо не се е променило и НИКОГА няма да се промени и изходът е на 2-ри терминал...