Мартин Захариев: Станишев има бъдеще в Европа

OFFNews 01 юни 2014 в 08:58 5931 24

Сергей Станишев

Сергей Станишев има бъдеще в Европа - той е конвертируем в Европа, у нас не е, обяви депутатът от БСП Мартин Захариев пред bTV.

Лидерът на БСП не се е отказал все още от мястото си в Европейския парламент. Твърди, че ще стори това до 23 юни, когато е крайният срок да се откаже.

Когато обяви, че ще е водач на листата на Коалиция за България, той обеща да се откаже от мястото си в Европарламента. Вече не е сигурно, че ще изпълни това обещание.

Прогнозата на Мартин Захариев е, че на пленум на БСП следващата събота цялото Изпълнително бюро на партията ще подаде оставка.

По думите му в столетницата има залагания, че следващият председател на партията ще е жена (слуховете говорят, че това ще е Мая Манолова).

Захариев смята, че на първо време ще има рокади в правителството, но на следващ етап ще бъде определена дата за предсрочни избори.

Според него не бива да се минава през служебен кабинет, защото това блокира държавата и после й трябва много време да се възстанови.

Захариев смята, че ще е много по-добре за държавата ще, ако Бойко Борисов и Сергей Станишев си говорят. Те не само не си говорят, те се мразят, откровено се мразят, твърди депутатът от левицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!