Манолова запали свещ: Ще върна София на софиянци

OFFNews Последна промяна на 27 септември 2019 в 15:39 1660 3

„Днес, в първия ден от предизборната кампания, заедно с приятели от Инициативния комитет, който ме издигна за кмет на София, запалихме свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата.  Нашият град заслужава да е добро място за живеене, място не просто за работа, но и за отдих и почивка, място където да отглеждаме децата и внуците си. Очакванията ми са, че кампанията ще покаже добрите идеи и как да се случи това“. Това заяви гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова по повод офицалния старт на предизборната камания.

„Екипът ми е от доказани професионалисти, хора които са експерти в своята област, но също така са смели хора, които имат куража да застанат зад мен в една тежка кампания, хора които не са приведени, а са с изправен гръбнак, хора които ще дадат пример как да се борим за града си, за идеите си, за перспективите и бъдещето на децата ни“, каза още Манолова.

Тя обяви, че си представя столицата, като един чист и зелен град, град в който няма презастрояване, в който всички дишаме и гражданите и бизнеса с пълни гърди.

"Ще представим нашата кампания с конкретни мерки. Ще представяме идеите си през цялата кампания“, заяви Манолова в отговор на въпрос за каква столица ще работи, ако бъде избрана за кмет.

Манолова подчерта, че столицата не е е само „София 1000“, а и „Люлин“, „Обеля“, „Младост“, „Панчарево“ - всеки един квартал и всяко едно населено място.

"Ще покажем как кварталите могат да изглеждат като центъра, със свои културни центрове, със спортни комплекси, с достатъчен брой детски градини, с места за отдих, паркове, трафик, паркинги. Това са все предизвикателства, на които ние ще представим нашите предложения за решения. Наистина се надявам, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи, сблъсък на визия за това как да изглежда столицата, а не кална кампания. Ще покажем с моя екип, че можем да върнем столицата на гражданите, че гражданите ще бъдат тези, които ще участват реално в обсъждането на важните теми в процеса на взимане на решения, че ще управлява в техен интерес и заедно с тях“, увери още гражданският кандидат за кмет на София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13409

2

мнение от IP

27.09 2019 в 16:45

Еми, не мога да забравя как в центъра на София таксиджия отказа да я качи, за да избяга от освирквания...Каквото и да прави и говори...това е Мая Манолова. Същата личност от 2013 година. Вярно е, че говори много, но не винаги истината. Може да е преживяла катарзис, но защо да се доверя на човек с катарзис, вместо на някой на който не му се е налагало да го преживява?? И по-гадното е, че разни хора я подкрепят и налагат сякаш няма хора без катарзис в София, достойни за кмет.