Quantcast

Манолова: Цачева се изживява като главен прокурор

Ивайло Анев Последна промяна на 18 декември 2014 в 15:53 3852 6

Мая Манолова

"Когато на власт дойдат ГЕРБ, първо се опитват да узурпират цялата власт и да запушат устата на всеки, който мисли различно".

Така депутатът от БСП Мая Манолова коментира думите на председателя на Народното събрание Цецка Цачева, че ще поиска Манолова доброволно да даде имунитета си, за да може да я съди.

Вчера Цачева заяви от парламентарната трибуна, че ще съди социалистката за клевета.

Това се случи в края на дебата за гласуването на ратификация на споразумение между българското Министерство на икономиката и германското министерство на икономиката и енергетиката.

Мая Манолова обвини от трибуната на парламента Цачева, че се е подписала под документ, с който е разрешила да се публикува в "Държавен вестник" ратификацията, преди тя да бъде гласувана от Народното събрание.

"С този акт разпуснахте Народното събрание и го унизихте максимално", каза от трибуната социалистката, след което Цачева заяви, че ще я съди за клевета, а по-рано днес поиска имунитета й.

"Както е тръгнало, Цачева ще поиска да ме арестуват на парламентарната трибуна, а това може би ще направи лично министърът на вътрешните работи", каза още Манолова.

Според нея Цачева сега се изживява и като главен прокурор, защото само той може да иска имунитета на депутат и добави, че няма намерение да се разделя с имунитета си.

Червеното острие заяви още, че ще свали депутатския си имунитет само при искане на главния прокурор Сотир Цацаров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.12 2014 в 19:54

Тази каквото каже все едно винаги за БС(К)П говори.

18.12 2014 в 17:44

Браво, ето това е сеир, нема лабаво, каил съм да трая до края на мандата червените боклуци, ако освен рабфаковката и птеродактила извадят и пуснат в червената кал да се мачкат и лигавят и останалите политически пачаври, лебец нема, ами барем повечко сеир и резил да има, та народа да се радва на червените боклуци за които гласува.

18.12 2014 в 16:40

Другарката мАнолова да вземе да се скрие някъде за по - дълго време и да не изказва мнение,защото никой не се интересува от нейното такова!!! А ,че мястото и е в една друга сграда е сигурно, справка "аферата Костинброд".

18.12 2014 в 16:21

На времето имах една позната, която вечно ходеше незадоволена и изнервена. Много приличаше на сестра Галева.

18.12 2014 в 16:19

Це Ца е като детска учителка! По закон депутатите не носят отговорност за това, което казват, още повече от парламентарната трибуна!
Ама друго си е да се правиш на сърдита и да плашиш с послушната прокуратура.

18.12 2014 в 16:02

Мая пикае газ! Цачева ежедневно я прави "луда калинка", не и дава да гъкне! Работи я по УСТАВ!