Манолова: Предстои официализиран крах на властта

Има стъклен таван на заплатите в страната, каза лидерът на „Изправи се.БГ" в Силистра

OFFNews 30 октомври 2020 в 14:12 2977 3

Предстои официлизиран крах на тази власт. Тя не се справя с нищо и е вредна за България. Време е да бъде сменена от грамотни, почтени и можещи хора. Тази власт трябваше да подаде оставка отдавна. Когато и да го направи, все ще е късно. 

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ" Мая Манолова в Силистра, където се срещна с граждани и земеделци. 

В условията на криза България има нужда от грамотно и почтено управление. В актуализацията на Бюджет 2020 в преходните разпоредби са заложени нови 840 млн. лв. за асфалт и ремонти. Тоест, от тази актуализация печели приятелският кръг на Борисов, допълни Манолова.

Тя подчерта, че работната среща за честността на изборите, организирана от „Отровното трио", в която се включиха „Изправи се.БГ" и „Има такъв на народ" на Слави Трифонов, е обединение на общи усилия за организиране на паралелно преброяване и опазване на изборите от похищение. 

Ще направим мрежа от наблюдатели в близо 12 хил. секции в цялата страна и ще организираме паралелно броене, което да е публично, онлайн в реално време. Така ще сме готови преди „Информационно обслужване" на Мишо Константинов и ще е ясен истинският резултат от изборите, обясни Манолова.

Хората навсякъде казват, че има картел между работодателите в различни региони, така че таванът на заплатите да е до 700 лв. за квалифициран труд. Това е несправедливо и недостойно заплащане, каза още Манолова.

Тя подчерта, че приоритет на „Изправи се.БГ" е увеличаването на доходите на българските граждани. Това означава минимален месечен доход на работещ човек 1000 лв. с гъвкаво работно време и въвеждане на минимална почасова ставка, каза Манолова.

Другият приоритет на „Изправи се.БГ" е преизчисляване на всички пенсии на база осигурителен доход от 2017-2018 г. Има пари в бюджета, актуализацията на пенсиите би струвала 1,5 млрд. лв., категорична е тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

3

Sashkavas

30.10 2020 в 19:18

Ех Руми, няма против Мая, имам и провинция Слави и против Христо. Мая доказа, че само може да приказва, нито един закон не прокара като омбутсман - ако не вярваш провери. Като депутат свърши 3 неща - предложи Шиши за шеф на ДАНС (само го призна), закона Ванко 1 и законите за Галеви.

Моите са по-малко лоши от твоите е малко тъп аргумент. Монте мутри са по-малки, мутри е също смешно.

Или си напъни пипето и кажи нещо умно, различно от това само да ругаел или лягай да спинкаш.

Дали съм уред или пък трол, дори гробарски (леко да не те компнем, къфто съм гробар) незнам, както и дали ще ме оправи аБоко и с колко, но теб някой те е повредил сериозно. Заради такива гении като теб, протеста отблъсна почти всички нормални хора и нищо не свърши и Боко ще ти се лензи от джипката още дълго, а Мая ще гледа парламента през крив макарон.

2900

2

Руми Лазарова

30.10 2020 в 19:01

Какво имаш САМО ти против Мая, а нямаш против ПКП, мутрата тлъста от Банкя, проснат на леглото до мангизите и кюлчетата злато ббарабар с пищова. ТИ У РЕД ли си, или си гробарски трол! Да говорим така - братя Галеви да ДАЛЕЧ по-безопасни от мутрите и началниците на боко тулупа, които го командват непрекъснато. боко назначи Мая за омбудсман и Мая показа, че тая длъжност може да се изпълни със съдържание. Мая имаше одобрение на хората 60%, боко, който умира от завист и злоба срещу президента, се похвали, че ще я пусне срещу него. Но израслият в зайчарник в Банкя не може да надскочи тлъстата си проста фигура.

Мая е МНОГО по-добра от много други и го е доказвала много пъти. Щом искаш, бЕгай в зайчарника или джипа на боко да те оправя с 200 (цитирам го). Но не налагай простотиите си!!! БОКО ОТДАВНА е АУТ!!! Той го знае и затова го гони страх и БЕГА У ГОРАТА.

1894

1

Sashkavas

30.10 2020 в 14:52

"Време е да бъде сменена от грамотни, почтени и можещи хора." - Майче ма, др. Галева-ВанкоЕднова, ти си нито грамотна, нито почтенна а най-малкото можеща нещо друго освен да приказваш. Заоще се стреляш в крака и искаш да кажеш, че нямаш мераци вече за властта ?
 
X

Подкастът на OFFNews