Мая Манолова и Маноил Манев в сблъсък за Комисията по ревизия

OFFNews 07 май 2021 в 10:58 4242 0

"Интриги ли наричате свидетелствата на един бизнесмен, че е бил рекетиран от властта", попита Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън!"  Маноил Манев от ГЕРБ на трибуната на Народното събрание.

"В Комисията по ревизията сме призовали проектанта на строежа на Алепу, съпруга на вицепремиера Екатерина Захариева. Призовали сме ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, които са инвеститор изпълнител и страна в една фиктивна сделка. Призовали сме и купувача по тази фиктивна сделка". 

Манев поиска обяснение как временна комисия ще съществува след последното заседание на Народното заседание и как ще отчита дейността си.

"Президентът ще разпусне парламента на 11 май и ние ще създадем нов вид дейност на Народното събрание - временни комисии, работещи след редовните заседание, а днес е последният ден, в който заседаваме", коментира той.

Мая Манолова покани Маноил Манев на днешното заседание на Комисията по ревизия в 14:30 часа с думите: "Ако държите, следваща точка в програмата ще е и къщата в Барселона, и луксозния бутик, и пачките в чекмеджето".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови