Луна се кандидатира, след като години наред я наричали 'Луна - президент'

OFFNews 28 септември 2021 в 10:08 6180 0

"Кандидатурата ми е съвсем сериозна. Българските граждани години наред се обръщат към мен с "Луна - президент". Което ме провокира и по тяхна молба и настояване да предприема тази крачка и съвсем сериозно да съм една нова алтернатива на президентските избори."

Така попфолк певицата Луна (Луна Йорданова) мотивира решението си да се кандидатира за президент. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия тя каза, че през годините е доказала, че е последователна и обича българите.

Аман от мисионери, искаме резултати - отговори тя на въпрос каква е политическата ѝ мисия. И добави, че България заслужава достойно място в Европа.

Тя не пожела да навлезе в по-сериозен политически анализ за прокуратурата, президента, политическите опоненти, цената на газа и електроенергията. Певицата каза, че е нормален гражданин и следи тези процеси, защото и тя плаща сметки и сама плаща кампанията си.

"Ще работя да живееме по-добре и сметките да не са толкова непосилни за всички нас. Всички граждани на Република България си плащат сметките и се чудят защо всеки път са различни. Трябва да се вдигне статутът на българския гражданин, за да може той да се развива, а не да мисли как да си плаща сметките", още каза тя.

Попитана за отношението ѝ към ваксините, тя каза, че това трябва да е личен избор и на този етап не се е ваксинирала.

Ще се откажа от всички привилегии на президентската институция, защото Луна Йорданова идва, за да даде, не да взема, заяви певицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови