Костадинов гони журналисти от пресконференция, поиска третия мандат

OFFNews 05 октомври 2022 в 11:44 4665 6

Костадин Костадинов

Снимка БГНЕС/НАДЕЖДА ПЕЕВА

Пресконференцията на партия „Възраждане” вместо в БТА, се проведе на откито.

Костадин Костадинов спретна скандал, като се опита да изгони журналисти от пресконференция на партията в Националния пресклуб на БТА. След като посочените от него репортери не напуснаха залата, той отмени пресконференцията и излезе да говори пред сградата на агенцията.

В пресклуба Костадинов заяви, че няма да говори, ако присъстват "Дневник", "Капитал", "Клуб Z" и "Медиапул", които по думите му били чужди медии.

Според него това му действие било възстановяване на морала между медиите и политиката, а не погазване на медийната свобода.

На стълбите пред БТА той продължи:

"Дневник", "Капитал", "Клуб Z" и "Медиапул" не са медии, те са американска радиоточка. Те са едностранчиви. Те са жълти. Те са необективни", заяви той, докато в същото време с охота говори пред Беновска и "ПИК".

След тази сцена лидерът на партията отговори на вчерашната покана на Борисов за разговори за съставяне на кабинет.

Борисов кани на преговори всички партии. Темите са войната, еврозона, инфлация, енергетика

Костадинов заяви, че "Възраждане" ще подкрепи само мандат на партията си, както и че вече имат готов състав на правителство, който ще бъде представен, ако третият мандат стигне до тях. 

Това не е първият път, в който Костадинов влиза в спор с журналисти. В края на предизборната кампания той влезе в спор с Генка Шикерова. Тогава той нападна журналистката с дългогодишен опит заради това, че работела в "Свободна Европа".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

710

6

Д-р Мазникуров

06.10 2022 в 08:34

Едно (почти) любовно писмо:
Скъпи мой Костя,

Трябва да се явиш в Пасольството в петък вечер, знаеш къде, за да говорим и да ти дам някои последни указания! Тези 10 % дето ги докара, може би са добро начало, но честно казано очаквах повече от теб, огорчена съм! Виж какво правят нашите богатири в Донецк, Луганск, и другите освободени територии! Това се казват резултати, нали! Имаш още доста да учиш, дерзай! Все пак аз зная че ти много работиш, много се стараеш, и го оценявам. Искам да те възнаградя и поощтря. След оперативката и инструктажа ще поразпуснем малко...Ще ти предложа главозамайващи коктейли с най-новите ми лосиони за баня. Ще те чакам по червени прашки, с червени лачени ботушки и лачен костюм палавнико! С бич с топчета и ръждиви патрони от Калашник, от фронта са, а накрая ще те пронижа дълбоко с пенис колан 12-ти номер, за теб е специално! Да викаш от болка и удоволствие момченцето ми, и да те заредя с много енергия за борбата!

С обич,
Твоята строга метреса,

Е. МУтрофанова

-1650

5

ob1

05.10 2022 в 13:59

Гонел бил... може само да помоли. А после може да се изнесе като пръдня, каквото и направи всъщност. Пошел нах*й :)

1017

4

IvoIvo

05.10 2022 в 13:22

Луд, тотално луд!

6386

3

Zlatko

05.10 2022 в 12:13

Тук има такива, които подкрепят разяждане. За какво го подкрепяте тоя, на какво му се възхищавате? Какво градивно има в платформата му, само разрушителни, макар и патриотични закани. Не иска евро, не иска ЕС, не иска НАТО. Добре, ще ни изкара от там, а после…….после референдум в руското посолство, да се присъединим към Русия ли?
Айде кажете, защо!

3650

2

ImBlack

05.10 2022 в 12:09

А не му пречи, че самият той и партията му са
кремълски слуги и обслужва интересите на фашистки режим?

2550

1

alfakentavur

05.10 2022 в 12:01

Смешник. Жалкар.
Същата схема като Болен Сидеров преди 15 години. Но какви са тези хора без акъл, които не виждат и гласуват за него? А, сетих се. Хора без акъл.
 
X

Да помогнем на украинските деца!