Каракачанов: Гербокрацията се завръща с Ваньо Танов

OFFNews 14 август 2014 в 16:28 2781 7

Красимир Каракачанов (вляво) и Валери Симеонов (вдясно).
Красимир Каракачанов (вляво) и Валери Симеонов (вдясно).

Правителството показва победа на „гербокрацията” с връщането на Ваньо Танов и с абсурдната отпуска на правосъдния министър, заяви днес на пресконференция на Коалиция "Патриотичен фронт" Красимир Каракачанов.

Очакванията ни към това правителство са да повиши събираемостта на данъците, да намали контрабандата и да подготви провеждането на прозрачни и честни избори, каза още лидерът на ВМРО-БНД.

Валери Симеонов пък изтъкна, че на изборите през 2013 г. и 2014 г. се е наблюдавал масиран корпоративен и купен вот, а служебният кабинет "не прави нищо, за да обезпечи честни избори."

Лидерите на Патриотичния фронт са обезпокоени, че в избирателните списъци остават близо един милион мъртви души.

Неоосманизмът на Ердоган продължава да бъде водеща и опасна за страната ни и ЕС политика. Затова една от първите задачи на новия парламент трябва да е връщането на дневен ред на потулената от ГЕРБ подписка за референдума "Не на Турция в ЕС", обявиха националистите.

Валери Симеонов от НФСБ ще води листите в Бургас и 23 МИР-София. В Плевен и 25 МИР-София начело на листите ще е Красимир Каракачанов от ВМРО, а в Пловдив водач ще е Славчо Атанасов. Предстои номиниране във всички структури по места.

Очаква се в понеделник коалицията да внесе подписите си за регистрация в ЦИК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!