Калоян Трулев: Тротоарите са лицето на София, това което всеки от нас вижда първо, когато излезе от дома си

Трябва да уважаваме всички, които се борят с тротоарната инфраструктура особено майките с количките и хората с инвалидни колички

OFFNews 23 октомври 2019 в 21:18 2588 0

Калоян Трулев

София не прилича на европейска столица! Всеки един жител и гост се сблъсква с плаващи плочки, с дупки по паважа и тротоари под всякаква критика, заяви Калоян Трулев – пети в листата на Движение Заедно за промяна, което е номер 58 в интегралната бюлетина.

Градското планиране трябва да свързано с визия и общ план, за да има логика, и да помага на средата, а не да пречи. Като общински съветник ще работя за подобряване на тази среда във всичките 24 административни района на столицата. Крайно време е да започне да се работи не само за ремонтиране на централни булеварди, с които само да се тупаме в гърдите и да внушаваме колко много работа е свършена. Трябва да се работи и за подобряването на тротоарите и във вътрешните части на кварталите, а не да принуждаваме хората, особено майките с колички, да се избират между придвижване по платното или всекидневните офроуд преживявания, както е в момента в столицата.

В Столична община от години се работи на парче, и то само когато има оплаквания или репортаж по телевизията, и не разбирам как това не дразни не само кмета Фандъкова, но и общинските съветници и районните кметове, които отново се гласят да управляват още 4 години по същия некомпетентен начин, допълни Трулев.

Местни избори 2019

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови