Калин Вельов заема мястото на Джема Грозданова

OFFNews 16 юли 2020 в 21:45 3217 3

Музикантът Калин Вельов става народен представител от ГЕРБ на мястото на подалата оставка Джема Грозданова, реши Централната избирателна комисия.

Пред БНР Вельов потвърди, че ще заеме мястото на Грозданова в Народното събрание.

"В трудни моменти се доказват хората. Смятам, че правителството трябва да остане до март месец и искам да го подкрепя, да подкрепя ГЕРБ. Фактът, че в такъв момент влизам на тази позиция, означава, че не ме е страх. Аз съм на първо място музикант, сцената е моето поприще. Ще опитам да дам всичко от себе си, за да подобря ситуацията в тази държава", каза той.

По-рано днес парламентът прие оставката на Джема Грозданова.

В мотивите си за оттегляне от Народното събрание председателят на външната комисия посочи: "Комбинацията от възпитание, придобити умения, образование и житейски опит ми дава основание да мисля, че към момента не мога да бъда полезна в сферата на моята дейност. Затова подавам оставка".

Джема Грозданова е депутат от 2013 г. и е председател на комисията по външна политика. Те е народен представител от софийския 24-ти многомандатен избирателен район.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

17.07 2020 в 11:06

Има логика да.

3000

2

kihote

16.07 2020 в 22:51

Еваля, Калинчо. Нямам никакви съмнения, че ще дадеш всичко от себе си, за да подобриш положението в държавата. За съжаление чистата стойност на това, което ще дадеш е О.
Поне ще изкараш некой лев, за това съм сигурен, че не те е страх.
Безспорно сцената е твоето поприще, на първо място ти си музикант/какъв- друг въпрос/. Обаче явно твоето второ поприще е циркът, а ти си смешник.