Quantcast

Кадиев: В доклада за КТБ няма имена на политици

OFFNews Последна промяна на 23 февруари 2016 в 18:02 4418 6

Независимият депутат Георги Кадиев вече е прочел половината от доклада за фалита на КТБ и в него не е видял имена на политици.

"Прочетох доклада до половината. Над 560 страници, нямаше време да го довърша. Добре подредени факти и препоръки най-вече към синдиците, които не мога да коментирам в конкретика. Няма никакви имена на политици. Тъй като докладът е предаден на синдиците на 23.09.2015, основният ми въпрос е взети ли са мерки по тези препоръки?", написа Кадиев в профила си в Facebook.

От вчера, когато докладът трябваше да бъде на разположение на депутатите според обещанието на премиера Борисов, до днес Кадиев следеше дали докладът е пристигнал в секретната секция на Народното събрание, за да може да се запознае с него. 

В крайна сметка за проследяването на активите на КТБ беше изпратен в парламента от финансовия министър Владислав Горанов, но само в едно копие и то на английски език.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.02 2016 в 21:12

Кадиев нещо не е разбрал, за да има подобни очаквания. Моделът Пееф е супер, мега стабилна конструкция на "държавата". И все тая, кой е в ролята на Пееф.

23.02 2016 в 18:21

"Ако Бойко има топки"

Бойко няма топки, а интереси. По негово време КТБ се наду с държавна пара, няма начин да не е част от чадъра. Следователно няма как да направи читаво разследване.

Въпреки, че това е очевидно като бял ден, простата българска селяния си го избра.

Затова ще му плаща и масрафите, включително банковите фалити.

23.02 2016 в 18:20

Не разбирам нуждата от доклад за да се бие по политиците. Фалира ли банката? Фалира. Липсата на надзор от БНБ причина ли е? Да.

Първата стъпка на проКУРатурата трябваше да е подгонването на банковия надзор и оная инсайдърка от БНБ, която си осребри влога преди да затвори КТБ.

Втората стъпка трябваше да е да им осигури имунитет срещу свидетелски показания за нареждания от политици.

Третата стъпка трябваше да е обвинения по тези показания.

Кратко, бързо, ефективно.

Докладите засягат Цв.В. и неговите кражби, не политическия му чадър.

23.02 2016 в 18:18

Ако Бойко има топки, ще поиска да се разсекрети стенограмата от първата среща при президента след като КТБ мина под особен надзор, тая на която не са участвали банкерите. Че там има наистина интересни неща.

23.02 2016 в 18:14

А добро утро, то ако имаше щяха ли да ви дадат да го четете.
Ако договорът на АликсПартнърс казва проследете, какво е изнесъл Василев или искае за общи съвети как да се съберат максимално пари, не е учудващо, че няма много имена.

23.02 2016 в 18:12

Ми то е защото сте много честни. Пак ще ви избереме на следващите избори да ни управлявате.