Quantcast

Йовчев: Виковете "Оставка" се чуват от все по-малко хора

OFFNews Последна промяна на 07 януари 2014 в 13:38 4375 24

Цветлин Йовчев
Цветлин Йовчев

Все по-добре се чувстваме като част от това правителство. Мисля, че в една изключително тежка ситуация ние успяхме да направим доста за държавата и обществото въпреки виковете "Оставка". Виковете "Оставка" започват да стават от все по-малко хора и мисля, че все повече хора от българското общество осъзнават, че правителството прави неща, които са положителни.

Това коментира пред БНР вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев, цитиран от БГНЕС. 

Йовчев коментира и очакваната ескалация на общественото напрежение в столицата на 10 януари. "Не мога да прогнозирам какво ще се случи на 10 януари. Ние сме готови и ще предприемем всички мерки да не допуснем грубо нарушаване на обществения ред и да защитим живота на българските граждани. Разчитам, че този, който има желание да протестира ще го направи по цивилизован и демократичен начин. Можем да издържим да охраняваме протестите, колкото е необходимо", каза той.

Прокуратурата ще определи дали има извършено престъпление в случая със скандала около лидера на "Атака" Волен Сидеров, коментира още той.

Вътрешният министър Цветлин Йовчев съобщи, че полицаят не е тежко пострадал при вчерашния инцидент. "По въпросния инцидент още от вчера вечерта и цяла нощ са извършвани необходимите следствени действия, под ръководството на прокуратурата. Извършени са всички необходими действия, които трябва в началото на всяка една такава проверка да бъдат направени. Иззети са записите, снети са обяснения от свидетелите, така че аз и там вярвам, че съвсем скоро ще стане ясна обективната истина какво точно се е случило", каза Йовчев. 

Снети са обяснения от екипажа на самолета, всички свидетели, които е било необходимо, са разпитани, иззети са записите от охранителните камери по съответния ред. Съвсем скоро и там ще има яснота какво точно се е случило и това дали има извършено престъпление или не, ще определи прокуратурата", каза Цветлин Йовчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.01 2014 в 21:36

... като искаш да се чува, плащай и на Хората, Йовчев, не само на Милиционерите... за "криминалните" нищо не съм казвал, даже не съм си и помислял...

07.01 2014 в 20:22

Иска ти се Йовчев

иска ти се, ама няма как да стане.

Зад вас седи една армия от разбойници
на държавна благословия.

Те бавно но сигурно дърпат надолу. Там ви е проблема, Йовчев ,а не протестиращите.

07.01 2014 в 19:53

попитан от журналистката за приятеля му волен,спря да се почесва атрибутно и каза нещо от рода:ааами,то..,аз...евентално ,органите..,може и да не се потвърдии,чакаме..ще видим..може би..засега не е ясно..,всъщност,имунитетът ...молодец!гордей се ,Родино със този свой син .ти умираш,но той се чувства все по-добре..в компанията на мишо шамара и болен юмрука.баста.а най-страшно е когато народът млъкне...

07.01 2014 в 18:52

Българският народ е умен и интелегентен! За това говорят неповторимите народни пословици и приказки.От възрастни хора съм чувала, че:
"ВЪШКАТА, КАТО СЕ НАЯДЕ, ИЗЛИЗАЛА НА ЧЕЛОТО"!
Ето сега е момента, СИЛНИЯ и УМЕН БЪЛГАРИН да я издебне и с един Кралимарковски удар да я смачка и унищожи!
О С Т А В К А!!!

07.01 2014 в 17:37

Не бе Йовчев, просто е студено, а и трябва да работим, за да има какво да преразпределяте чрез бюджета ... Крадци нагли и гадни!

07.01 2014 в 17:17

Когато протестиращите бяха десетки хиляди,не ги чуваха, колкото намалява броят им, заповат да ги чуват по-добре. Странно, тук има някаква аномалия, ха-ха-ха

07.01 2014 в 16:55

Добър ден г-н Изрод! Как сте?

07.01 2014 в 16:51

Хрантутник, наглец, предател и измекярин. Да се гушнат с воленчо и да си заврат главиците в дирниците, че и без това им се е замъглило съвсем зрението, щото от толкова лъжи вече не различават черно от бяло.

07.01 2014 в 16:36

Тези които не викат оставка са се съсредоточили да се махнат от България! Скоро може да няма кой да вика оставка, но и да няма хора, които да плащат данъци.

07.01 2014 в 16:26

Йовчев погледни се в огледалото и кажи същото. И виж този отсреща дали ще ти повярва. ОСТАВКА!