И Иван Хиновски захлопна вратата на Слави Трифонов

OFFNews 28 юни 2022 в 18:33 10783 3

ИТН

Снимка БГНЕС

Иван Хиновски

Бившият депутат на "Има такъв народ" и сегашен експерт на формацията, отговорен за политиката ѝ в сферата на енергетиката,  Иван Хиновски е следващият, който напуска партията на Слави Трифонов. 

В съобщение той казва, че не одобрява политиката на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции.

"Нищо от това, което обещахме на избирателите си, не беше изпълнено, нито бяха направени опити за това", посочва Хиновски.

Той напомня, че предстои обсъждане на енергийната политика на България на евроатлантическа конференция, на която трябва да обяви успехите на правителството в областта.

"Независимо от моето намерение ще продължа да работя за реформите в българската енергетика, повишаване на енергийната сигурност на страната ни и преодоляването на енергийната бедност", декларира Хиновски.

Иван Хиновски е поредната фигура от ИНТ, която захлопва вратата на Слави Трифонов. В средата на юни това сториха депутатите Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Радостин Василев, Светлин Стоянов и Николай Радулов и станаха независими народни представители. Причината - мафията пробива ИТН, обобщи бившият спортен министър Радостин Василев, който се върна в парламента, след като Слави Трифонов изтегли министрите си от правителството. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1767

2

fiki

28.06 2022 в 23:15

и този му дадоха един милиард, така пише в пик, няма как да казва истината, просто няма как итн да са неадекватни, нищо не сочи към това

75

1

230 млрд баксов

28.06 2022 в 19:10

Станислав Трифонов мисирката ще си остане само с Тошко.
Един по един свестните си тръгват.