Хазарта изпраща Борисов в Русия с ново кученце

OFFNews 27 април 2022 в 11:59 3060 1

Снимка FB/ Ицо Хазарта

Депутатът от ПП Христо Петров - Ицо Хазарта, предложи да изпрати бившия премиер Бойко Борисов в Русия, за да подари ново кученце на Владимир Путин.

Нестандартното му предложение е по повод спирането на доставките на руски газ за България, което вчера обяви "Газпром". Във фейсбук Ицо Хазарта предложи на лидера на ГЕРБ и правителствения самолет, с който Борисов да отпътува заедно с "Възраждане".

"И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем." (През януари Христо Петров определи парламентарната група на "Възраждане" като "шепа нещастни фашисти" - б.а.)

В публикацията си в социалната мрежа той пише още, че с действията си Русия казва следното.

"Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска."

"Като човек и като българин днес аз съм разтревожен, но и спокоен. Разтревожен - защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен - защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора", допълва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

1

случайно прочетох

27.04 2022 в 12:16

Поздравления!!!
Приветствам идеята!
 
X

Да помогнем на украинските деца!