ГЕРБ: Без комисия за Бисеров ще си проличи двойният аршин на БСП

Елица Мартинова Последна промяна на 22 ноември 2013 в 10:21 2200 3

Димитър Главчев Снимка: БГНЕС
Димитър Главчев Снимка: БГНЕС

Ако управляващите не подкрепят съставянето на комисия по случая с Христо Бисеров, ще означава, че мерят с двоен аршин.

Това заявиха на пресконференция в кулоарите на парламента депутати от ГЕРБ. Бившият здравен министър Десислава Атанасова подчерта, че вчера ГЕРБ са подкрепили създаването на анкетна комисия, която да разследва случая "Ало, Ваньо".

"Вчера, когато над два часа в пленарна зала се водеха дебати дали да бъде създадена поредната анкетна комисия с цел тя да разкрива данни и обстоятелства за действията вече на починали хора, бяха заявени морални ценности и от парламентарната трибуна на "Коалиция за България". И вчера чрез подкрепата си ясно заявихме, че трябва да се стигне до това какъв е моралът в политиката, кои са политиците на Прехода, какъв е моралът в Народното събрание и какъв е авторитетът на институциите", каза Десислава Атанасова.

Колегата й Димитър Главчев изтъкна, че случаят с оттеглянето на Христо Бисеров е доста по-значим от казуса с Мишо Бирата.

Емил Радев от ГЕРБ уточни, че предмет на разследване от страна на комисията няма да бъдат самите престъпления на Бисеров, а въпросите защо се е забавило досъдебното производство, предупредил ли е някой ръководството на ДПС, има ли изтичане на информация от службите и пр.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.11 2013 в 10:56

И двата казуса са доста значими. Служете клоуна на атака начело за да опорочите всичко - така ще сме сигурни че всичко се прави в името на четворната коалиция.

22.11 2013 в 10:49

Битката на Ротшилд и Рокфелер.

Едно проучване, публикувано в края на миналата година, стигна до извода, че 147 компании контролират лъвския пай от световната икономика и финанси. Специалисти в областта на сложните системи в швейцарския Федерален технологичен институт анализирали над 43 000 транснационални компании и връзките между тях. Ползвали само публични данни за корпорациите и приложили математически модели върху тази база данни.

Продължението прочетете тук http://www.bnod.net/#!----/chzh

22.11 2013 в 10:49

Ключовият код към българското възраждане.

В бъдеще българската нация може успешно да решава националните социално-икономически проблеми и да прогресира, като преди всичко бъде отменен или смекчен въведеният през лятото на 1997 г. у нас колониален режим на валутен борд (паричен съвет)…..

Продължението прочетете тук http://www.bnod.net/#!----/c21cu