ГЕРБ: Без комисия за Бисеров ще си проличи двойният аршин на БСП

Елица Мартинова 22 ноември 2013 в 10:21 2631 3

Димитър Главчев Снимка: БГНЕС
Димитър Главчев Снимка: БГНЕС

Ако управляващите не подкрепят съставянето на комисия по случая с Христо Бисеров, ще означава, че мерят с двоен аршин.

Това заявиха на пресконференция в кулоарите на парламента депутати от ГЕРБ. Бившият здравен министър Десислава Атанасова подчерта, че вчера ГЕРБ са подкрепили създаването на анкетна комисия, която да разследва случая "Ало, Ваньо".

"Вчера, когато над два часа в пленарна зала се водеха дебати дали да бъде създадена поредната анкетна комисия с цел тя да разкрива данни и обстоятелства за действията вече на починали хора, бяха заявени морални ценности и от парламентарната трибуна на "Коалиция за България". И вчера чрез подкрепата си ясно заявихме, че трябва да се стигне до това какъв е моралът в политиката, кои са политиците на Прехода, какъв е моралът в Народното събрание и какъв е авторитетът на институциите", каза Десислава Атанасова.

Колегата й Димитър Главчев изтъкна, че случаят с оттеглянето на Христо Бисеров е доста по-значим от казуса с Мишо Бирата.

Емил Радев от ГЕРБ уточни, че предмет на разследване от страна на комисията няма да бъдат самите престъпления на Бисеров, а въпросите защо се е забавило досъдебното производство, предупредил ли е някой ръководството на ДПС, има ли изтичане на информация от службите и пр.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!